TRANSFERI & TRAČEVI: Jagodina dovela reprezentativca Makedonije

Italijanski mediji navode da je Samjuel Eto blizu povratka u Seriju A, Ali Sisoko je blizu prelaska u Liverpul, Anton Ferdinand, rođeni brat poznatog fudbalera Mančester Junajteda od petka je slobodan igrač

  • 2

Jagodina koja je ove godine pružala dobre partije i u Srbiji i u Evropi dovela je Predraga Ranđelovića iz Vardara, francuski mediji navode da bi srpski reprezentativac Filip Đorđević mogao preći u Lion, Abubakar Oumaru dogovorio odlazak iz Vojvodine!

TRANSFERI

Predrag Ranđelović

Reprezentativac Makedonije i doskorašnji fudbaler skopskog Vardara potpisao je dvogodišnji ugovor sa Jagodinom. Ranđelović koji igra na poziciji centralnog veznog je prošao omladinsku školu Partizana. Osvojio je dve titule šampiona Makedonije sa Vardarom.

- Znam da je Jagodina ambiciozan klub, osvajač Kupa Srbije. Nadam se da ću potvrditi očekivanja i dati sve od sebe na terenu, i da će moje igre predstaviti sebe u najboljem svetlu. Prošle godine sam debitovao za A selekciju Makedonije - izjavio je Ranđelović.

Abubakar Oumaru

Kako navodi "Sportski žurnal" fudbaler Vojvodine je po svemu sudeći protiv Burse odigrao poslednji meč za Novosađane, jer je dogovoren transfer u belgijski Beveren koji je platio obeštećenje od 700 000 evra.

Abubakaru bi za pet meseci istekla saradnja sa srpskim klubom. Novac od transfera će podeliti Vojvodina i Oumaruov menadžer, Marko Mišković.

Anton Ferdinand

Defanzivac Kvins Park Rendžersa i rođeni brat Ria Ferdinanda od petka je slobodan igrač. Klub i Anton Ferdinand, koji je drugu polovinu prošle sezone proveo na pozajmici u Bursi, sporazumno su raskinuli saradnju.

Ignasi Migel

Fudbaler Arsenala će narednih godinu dana provesti na pozajmici u Lesteru. Odbrambeni igrač je igrao za selekcije Španije do 16, 18 i 21. godine. Ima samo 20 godina i važi za talentovanog mladog fudbalera, a u Arsenalu je od 2010.

Egidio Arevalo Rios

Urugvajac je iz Palerma prešao u MLS ligu. Naredne sezone igraće za Čikago Fajere gde će ostati do kraja 2013. godine. Defanzivni vezni igrač je za italijansku ekipu je odigrao 27 mečeva i postigao 2 gola.

TRAČEVI

Filip Đorđević

Francuski mediji navode da bi srpski reprezentativac i bivši igrač Zvezde mogao da pređe iz Nanta u Lion! Napadač se sjajnim igrama protekle sezone dokazao francuskim klubovima.

Đorđević ima ugovor na još godinu dana sa Nantom pa bi Lion trebao da plati obeštećenje od 3.5 miliona evra.

Vejn Runi

Žoze Murinjo ne odustaje od cilja da dovede Vejna Runija u Čelsi. Prve dve ponude je Mančester Junajted već odbio, ali londonski klub sprema i treću.

- Borićemo se do poslednjeg dana za njegov potpis. Samo da se zna, sve radimo legalno. Mi sa Vejnom nismo pričali, samo smo slali zvanične ponude na adresu kluba - rekao je Murinjo.

Samjuel Eto

Anži je doživeo velike promene kada je vlasnik tog tima, Sulejman Kerimov smanjio budžet za sledeću sezonu, a direktor kluba Konstantin Remčukov nagovestio da će klub prodati i najbolje igrače, predvođene kamerunskim internaiconalcem Samuelom Etoom za koga italijanski mediji navode da je vrlo blizu povratku u Seriju A. Kao mogući klubovi navode se Inter i Napoli.

Ali Sisoko

Fudbaler Valensije na korak je od prelaska u Liverpul, ostalo je još samo da se dogovore da li na pozajmicu ili će da ga otkupe.

- Liverpul mi je dao ponudu i tačno je da smo postigli dogovor. Problem jedino može da predstavlja to što prvo žele da dođem na pozjamicu, a onda da otkupe ugovor, dok Valensija želi odmah da se završi posao - rekao je Sisoko.

Joan Kabaj

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan želi veznog igrača Njukasla Joana Kabaja.

- On je trenutno u Njukaslu, ali pratimo situaciju. Znamo da ga želi i Totenhem - rekao je Blan francuskim medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    10. avgust 2013 | 01:01

    Dal je moguce da oumaru ide u beveren. Decko je vrhunski napadac ubedljivo najbolji u nadoj ligi. Koji crni beveren. Jebem ti nas fudbal

  • MikiGrobar

    10. avgust 2013 | 03:48

    Kao prvo Mamic bi za Oumarua uzeo od 10 do 15 mil....garantujem a drugo zao mi liona na sta je spao da dovodi u svoje redove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA