Anži smenio trenera posle 16 dana rada!

Smena bivšeg trenera Mančester Junajteda Renea Meulenstina objavljena je putem Tviter naloga direktora kluba Konstantina Remčukova koji je najavio prodaju Samjuela Etoa

  • 0

Bivši trener omladinaca i rezervnog tima Mančester Junajteda Rene Meulenstin je za samo 16 dana rada u ruskom klubu Anžiju dobio otkaz. To je usledilo nakon prva četiri kola lige u kojima tim nije uspeo da dođe do pobede.

Njegova smena je objavljena na nesvakidašnji način, putem Tvitera od strane direktora Anžija Konstantina Remčukova. U objavi piše:

- Gadži Gadžijev je novi trener kluba, akademija će se razvijati i biće realizovana strategija razvoja - kratko je saopštio Remčukov ne obrazlažući razloge smene na kormilu kluba.

Remčikov je nagovestio da će klub prodati i najbolje igrače, predvođene kamerunskim internaiconalcem Samuelom Etoom i da će godišnji budžet biti smanjen sa 180 na 50 do 70 miliona dolara godišnje.

Vlasnik Anžija milijarder Sulejman Kerimov kupio je klub 2011.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA