DELIJE IZ REPUBLIKE SRPSKE: Poslednji dinar dajemo za Zvezdu! (VIDEO)

Po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi... Upravo ovom čuvenom parolom sa severa rukovode se vatrene pristalice Crvene zvezde iz Republike Srpske - tačnije Lopara

  • 5

Po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi... Upravo ovom čuvenom parolom sa severa rukovode se vatrene pristalice Crvene zvezde iz Republike Srpske - tačnije Lopara, malog mesta koje se nalazi između Tuzle i Bijeljine.

Samo što ovoga puta nije u pitanju bila ni zima, ni kiša, ni sneg, nego tropska vrućina i temperatura koja je iznosila preko 40 stepeni.

Međutim, ni to, kao ni očekivana gužva na granici, udaljenost od 200 kilometara, teška finansijska situacija, nije moglo da spreči ''Delije'' iz Lopara da po ko zna koji put pruže podršku voljenom klubu.

Dok su stariji i iskusniji navijači na ''Marakanu'' stizali automobilima u sopstvenoj režiji, ovi mladi entuzijasti su krenuli stopama upravo tih iskusnijih navijača iz ranijih dana i organizovanim prevozom stigli u Beograd.

- Kao i uvek kada Zvezda igra, ekipa kreće put Beograda bez obzira na probleme s kojima se susrećemo. S obzirom na to da smo još srednjoškolci i studenti, nemamo sredstava da konstantno dolazimo na stadion. Međutim, poslednji marku koju imamo dajemo za Zvezdu – u dahu je rekao Branislav Savić, jedan od plejade mlađih ''delija iz Lopara, dok njegovi ''saborci'' sa strane dobacuju:

- Nađe se neki dinar i za pivo.

Nedugo zatim ispred blagajne ''Marakane'' orila se pesma navijača iz Lopara kojima su se vrlo brzo pridružili i ostali čijim venama teče ''crveno–bela'' krv.

Nažalost po njih, Zvezda nije uspela da savlada Černomorec i plasira se u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA FRANKFURT

    10. avgust 2013 | 14:07

    Bumerang a ti si mi kao kompetentan da proceniš da li su ljudi neradnici i džabalebaroši!!? Svaka čast momci, tako se voli klub.

  • VforV

    10. avgust 2013 | 14:00

    Glodari,sta vam nije jasno???

  • marko

    10. avgust 2013 | 13:28

    Sve sam dao za crveno bele.zdravlje,slobodu 2 godine,tetovaze,zene sve samo za zvezdu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA