Bekriću, sad trči za sebe, već si najbolji u Evropi! (VIDEO)

Najbolji srpski trkač već je ušao u istoriju plasmanom u finale Svetskog prvenstva, gde će biti jedini predstavnik Evrope, zato u finalu treba da trči za sebe i uživa maksimalno

  • 4

Srpski atletičar Emir Bekrić napravio je istorijski uspeh plasmanom u finale Svetskog prvenstva na 400 metara sa preponama, a u četvrtak ima šansu da napravi čudo!

Bodrite Emira u četvrtak u 18:45 časova, zaslužio je!

Bekrić je već sada najbolji Evropljanin u ovoj disciplini, jer je jedini u finalu,  a ako istrči za nijansu bržu trku nego u polufinalu medalja će biti njegova.

U polufinalu je trčao 48,36, ali se videlo da je usporio i da može brže, a po svemu sudeći vreme na granici 48 sekundi ili malo ispod, donosi medalju.

Nadamo se da će Emir biti raspoložen, opušten i nasmejan kao i na polufinalu i da će, kako je sam rekao, uživati u trci, a tada je sve moguće.

- Želim da budem zadovoljan kad prođem kroz cilj, a ostalo je Božija volja - rekao je Emir posle plasmana u veliko finale.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA