EDUARDO PRETI: Protiv Srbije Hrvatska će biti 70 odsto bolja!

Iskusni napadač smatra da teška pobeda protiv Lihtenštajna nije pravi pokazatelj kvaliteta hrvatske reprezentacije i očekuje veliku predstavu u kvalifikacionom meču za SP na beogradskoj "Marakani"

  • 3

Napadač reprezentacije Hrvatske Eduardo da Silva, rođeni Brazilac, iako se "vatreni" nisu proslavili protiv Lihtenštajna u prijateljskoj utakmici, očekuje da će u predstojećem kvalifikacionom meču protiv Srbije u Beogradu sve funkcionisati mnogo bolje.

Hrvatska je protiv Lihtenštajna do pobede sa 3:2 stigla tek u 86. minutu, upravo Eduardovim drugim golom.

- Nije bilo lako jer svi su očekivali petardu. Mi igrači nismo ih potcenili, znali smo da će biti teško. Ovaj trijumf donosi samopouzdanje, što je vrlo važno pred nastavak kvalifikacija za Brazil. Ne sme da se zaboravi da je pola igrača još na pripremama ili je tek ušlo u sezonu - rekao je Eduardo, a preneo "Jutarnji list".

Hrvatski Brazilac zatim se okrenuo narednom izazovu, gostovanju na beogradskoj "Marakani" 6. septembra.

- Jedno je igrati prijateljski dvoboj, a drugo kvalifikacije. Bićemo 70 posto bolji i spremniji, pa očekujem našu veliku predstavu u Beogradu. Neka samo Hrvatska i tamo nastavi s pobedama, nije glavna stvar ko će dati gol. Videli ste da smo protiv Lihtenštajna imali 15 promašenih šansi. Naša reprezentacija je moćna, imamo mnogo igrača koji mogu  da odluče - ocenio je Eduardo.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    16. avgust 2013 | 14:08

    Spali smo na to da nam se i garavi podsmevaju,strasno je kako igramo...

  • vukašin

    16. avgust 2013 | 19:11

    Miha je tu , Karadžić je prisutan - nema apsolutno ni jednog razloga da ne izgubimo . Ko će doći na tu utakmicu ? Reprezentacija je postala totalno besmislena.

  • Bik koji sjedi

    16. avgust 2013 | 23:56

    Ako nas Hrvati pobjede u Beogradu nek znaju da su izgubili jednog od najvjernijih navijaca. Ima da ginu na terenu manekeni dokle vise da nas brukaju oni i Miha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA