VUKOVAR: Policija sprečila sukob hrvatskih i srpskih navijača!

Dve grupe navijača želele su da se sukobe ispred dvorane "Dražen Petrović", ali je policija na vreme intervenisala

  • 11

Interventna policija u Vukovaru sprečila je sukob srpskih i hrvatskih navijača ispred dvorane "Dražen Petrović" u poluvremenu utakmice Srbija - Portugalija na Evropskom prvenstvu za košarkašice do 18 godina.

Policija je po završetku utakmice napravila živi zid između dve grupe navijača, pa je sukob bio samo verbalne prirode. Celokupna negativna atmosfera započela je na meču između Srbije i Grčke kada su organizatori uklonili zastavu na kojoj je bilo ispisano ćirilicom Vukovar!

Policija je zbog unošenja pomenute zastave privela jednog 23-godišnjeg Srbina iz Vukovara, a određena mu je zabrana prilaza dvorani "Dražen Petrović" u narednih osam dana, saznaju hrvatski mediji.

Na utakmici sa Portugalijom, navijačima Srbije nije bilo dopušteno unošenje srpskih zastava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BKV

    16. avgust 2013 | 19:39

    I gde je sad ta Jevropa i gde su te cuvene nevladine organizacije da osude ugrozavanje prava manjina....mamu li vam...SRBIJA DO ZAGREBA

  • Namcor

    16. avgust 2013 | 20:01

    Opet pocinje...

  • Blagoja

    17. avgust 2013 | 04:09

    Protiv Portugala smo mogli unositi srpske zastave osim onih sa natpisom Vukovar. A niko od medija ne pise kako se grupa od 30-ak hrvata skupila ispred i vikala "Srbe na vrbe".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA