RAŠOVIĆ: Zaslužen bod

- Radnički je ušao agresivno u duel i naterao nas da u prvom poluvremenu igramo onako kako nismo želeli - rekao je trener Partizana posle remija sa niškim Radničkim

  • 3

Treneri Partizana i Radničkog iz Niša Vuk Rašović i Dragoljub Bekvalac saglasni su da su obe ekipe zaslužile po bod u derbiju drugog kola Super lige.

- Bio je ovo otvoren meč. Radnički je ušao agresivno u duel i naterao nas da u prvom poluvremenu igramo onako kako nismo želeli. I jedan i drugi tim imali su svoje šanse za golove - rekao je Rašović na konferenciji za novinare posle meča.

Utakmica na niškom Čairu završena je bez pogodaka, a spektaklu pod reflektorima prisustvovalo je oko 14.000 gledalaca.

-Nerešen rezultat je realan, bila bi šteta da je jedan od timova izgubio. Obe ekipe su želele tri boda i imale periode dominacije. Partizan je u poslednjih pet minuta snažno pritiskao, ali smo se odbranili - naveo je trener Radničkog Bekvalac.

Meč u Nišu počeo je sa pet minuta zakašnjenja u odnosu na predviđen termin, jer je domaćin tako želeo da izrazi neslaganje sa radom predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislava Karadžića.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    17. avgust 2013 | 23:35

    Aj polako Rasovicu pakuj kofere...

  • Dragan

    18. avgust 2013 | 13:05

    Pred svaki mec prica o nekoj boljoj igri i uvek isto.. Rasovicu, napusti nase prisustvo!

  • Reptil

    18. avgust 2013 | 01:11

    Dovedite pavlovskog i cavrica a ne neke dede!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA