Miha vraća Ljajića i Matića protiv Hrvata!

Selektor Srbije odlučio da za duele s Hrvatskom i Velsom ipak pozove dvojicu igrača koji zbog sukoba s njim nisu do sada igrali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

  • 19

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović odlučio je da pozove u tim Adema Ljajića i Nemanju Matića za duel sa selekcijom Hrvatske (6. septembar)  u kvalifikacijama za SP u Brazilu!

Očigledno je da je neubedljiva igra i poraz u prijatelskom meču s Kolumbijom naterao selektora da promeni mišljenje i da uprkos tvrdom stavu pozove ovu dvojicu igrača za preostale mečeve kvalifikacija.

Kako prenosi "Sportski žurnal", fudbalski savez Srbije će u ponedeljak obavestiti klubove Ljajića i Matića, Benfiku i Fjorentinu, da su njihovi igrači na spisku reprezentacije za mečeve s Hrvatskom i Velsom.

Podsetimo, Adem Ljajić je udaljen iz reprezentacije prošle godine u maju pred prijateljski duel sa Španijom, jer nije hteo da peva himnu Srbije, iako je potpisao kodeks ponašanja u nacionalnom timu koji to podrazumeva.

S druge strane, Mihajlović je u sukob došao s Matićem jer mu je fudbaler Benfike poručio da ga ne zove u tim ako ne želi da ga pusti da igra.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    18. avgust 2013 | 10:23

    Sad je kasno

  • стрептомицин

    18. avgust 2013 | 10:27

    Треба остати доследан до краја. Ништа неће променити њихов позив, напротив само се руши однос према државном тиму, тиме што ће се испоставити да понашање појединаца је изнад нације. Ја сам против.

  • nikola

    18. avgust 2013 | 11:15

    Nije to Miha dosao sebi,ovo je Toletovo delo,izgleda da covek hoce da se odrzi na celu jos neko vreme tako sto na ovaj nacin skuplja jeftine poene ali nece da moze gospodo - Tole odlazi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA