VOŽDOVAC: Zvezdu čekamo na našem stadionu!

- Čak i ukoliko stadion bude dobio upotrebnu dozvolu do meča sa Jagodinom, a ne budu ispunjeni svi bezbednosni uslovi nećemo igrati na njemu - rekao je u razgovoru za Telegraf sportski direktor Voždovca Zoran Perić

  • 4

Fudbaleri Voždovca dočekali su Vojvodinu na stadionu Obilića u drugom kolu Jelen Super lige, jer novoizgrađeni objekat na tržnom centru u naselju Braće Jerković još uvek nije dobio upotrebnu dozvolu. Za otvaranje stadiona, osim dozvole, neophodno je da budu ispunjeni svi bezbednosni uslovi rekao je u razgovoru za Telegraf sportski direktor kluba Zoran Perić.

- Očekujemo da će stadion upotrebnu dozvolu dobiti 26. avgusta, ali i pored toga neophodno je da zavšimo još neke detalje pre svega oko bezbednosti. Čak i ukoliko budemo imali dozvolu pre utakmice sa Jagodinom, a bezbednost i igrača i navijača na stadionu ne bude stopostotna nećemo igrati na njemu - rekao je Perić i dodao:

- Ekipa trenira na stadionu već mesec i po dana, igraju se utakmice zatvorenog tipa, ali za nastupe u Superligi potrebno je još rada. Ukoliko ne budemo spremni za meč sa Jagodincima, stadion će biti otvoren protiv Crvene zvezde - rekao je Perić.

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko

    19. avgust 2013 | 19:26

    Vazno da je vama Tole dao dozvolu za prvu ligu. Prosle godine Donjem Sremu ove Vozdovcu. Sledeca je Musina reka.

  • Draža Mihajlović

    19. avgust 2013 | 19:44

    Dajte slike stadiona, ovo izgleda lepo.

  • stefan

    19. avgust 2013 | 23:52

    Kad dodju ovde CIGANI LUDACI, bice veselo, jadne one radnje soping centru!!! :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA