Siti preslišao Njukasl i počeo sezonu na čelu Premijera! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester sitija naneli težak poraz gostima 4:0 i pokazali da će u novom šampionatu biti veliki konkurent gradskom rivalu Junajtedu i Murinjovom Čelsiju

  • 1

U poslednjem meču prvog kola Premijer lige Mančester siti lako je izašao na kraj sa Njukaslom i slavio 4:0, što ga šalje na prvo mesto tabele, tik ispred gradskog rivala Mančester junajteda.

Odbrana Njukasla kapitulirala je već posle šest minuta, a strelac za Siti bio je omaleni Daid Silva i to glavom posle jednog odbitka pred golom gostiju.

U 22. minutu prednost je duplirao Serhio Aguero odličnim šutem iskosa sa desne strane, sa nekih dvadesetak metara. Već tada je bilo jasno da igračiNjukasla me mogu više od časnog poraza, ali na kraju nije baš ni bilo mnogo časno. U završnici prvog poluvremena defanzivac gostiju Tejlor zaradio je isključenje, a u nastavku Siti je nastavio da puni mrežu rivala.

Jaja Ture prelepim golom iz slobodnog udarca povisio je na 3:0 u  51. minutu, a tačku na "i" stavio je Samir Nasri u 75. minutu. Nasri je prethodno zamenio Aguera.

Srpski internacionalac Aleksandar Kolarov proveo je meč na klupi.

Rezultae i strelce ranije odigranih mečeva možeteda pogledate ovde i ovde.

Mančester siti - Njukasl 4:0

(Silva 6, Aguero 22, Jaja Ture 51, Nasri 75)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA