Jojićev gol nade za plasman Partizana u Ligu Evrope! (VIDEO)

Majstorijom mladog veziste crno-beli savladali Tun 1:0 i stekli realne šanse da eliminišu poslednju prepreku pred plasmanom u grupnu fazu najmasovnijeg evropskog takmičenja

  • 0

Fudbaleri Partizana u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope protiv švajcarskog Tuna uspeli su da zabeleže pobedu koja im prilično otvara vrata plasmana u grupnu fazu. Igrač odluke bio je Miloš Jojić u 69. minutu, strelac jedinog gola na  utakmici.

Crno-beli uspeli su velikim htenjem da obore na pleća čvrstog protivnika u nesumnjivo najboljem izdanju na evrospskim mečevima ove sezone. Ipak, ne treba suviše da polete zbog toga. Partizan je  ipak u dobrom delu utakmice demonstrirao sve ono što smo već videli, neefikasnost, odsustvo prave ideje i jednostavno nedostatak kvaliteta za dublji trag međunarodnoj sceni.

Igračima srpskog šampiona potrebno je bezbroj prilika ne bi nekako dali gol, ovog puta su srećom jednu iskoristili.

Partizan je pretio u prvih 45 minuta, međutim to je bilo više stihijski nego plod nekih osmišljenih akcija.

Kako je krenuo nastavak nije mirisalo da dobro. Švajcarska ekipa preuzela je inicijativu i dominirala u uvodnom delu drugog poluvremena. Nespretnost protivničkoh napadača i nekoliko odličnih intervencija Vladimira Stojkovića  sprečili su da Tun povede, a ovog pouta Partizan je uspeo to da kazni.

Crno-beli su se polako vraćali u igru, a onda je u pravi čas usledlia solo bravura Miloša Jojića, sjajan prodor i precizan šut vredan pobede.

Osokoljeni fudbaleri srpskog šampiona lako su mogli da do kraja zabeležei ubedljiviji trijumf koji bi im veroavatno garantovao plasman dalje, ali nedostajalo je prisebnosti i rutine, a možda i malo sreće u presudnim momentima.

Ipak, navijači Partizana imali su razloga da ovog puta pesmom pozdrave uspeh svojih ljubimaca, koji u Švajcarsku putuju sa veliim šansama da obezbede evropsku jesen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA