JSL: Čukarički tri od tri, prve pobede Voždovca i Jagodine!

Vodeća ekipa na tabeli Superlige osvojila je nova tri boda protiv OFK Beograda na Karaburmi, dok je Voždovac nadigrao Javor u Ivanjici, a Jagodina na svom terenu Donji Srem

  • 4

Treće kolo Jelen Superlige donelo je novo protestno kašnjenje, ali i zanimljive rezultate. Posle vrlo neizvesnog  meča, Čukarički je slavio protiv OFK Beograda sa 2:1, Voždovac slavio 2:0 u gostima protiv Javora i osvojio tri boda.

Ekipa Čukaričkog nastavlja sa pobedama u domaćem prvenstvu. Posle isključenja kapitena OFK Beograda Marka Petkovića, u devetom minutu meča Čukarički stvara prednost od dva gola prednosti. Međutim, u 56. minutu Lukas Piasentin takođe dobija crveni karton pa je broj igrača na terenu ponovo izjednačen.

Ekipa sa Karaburme uspeva da smanji prednost na 2:1, ali pobedu na kraju ipak odnosi Čukariči, čiji su strelci bili Nikola Stojiljković i Radislav Sekulić. Za poraženu ekipu precizan je bio Miljan Škrbić.

Isključeni član mlade nacionalne reprezentacije, Petković u ponedeljak ide na lekarske preglede u Partizan i nakon toga će potpisati ugovor sa "crno-belima" na četiri godine .

PRVENAC VOŽDOVCA

Posle jednog poraza i jednog nerešeno odigranog meča, ekipa Voždovca je uspela da dođe do svoje prve pobede. "Zmajevi" su slavili sa 2:0 protiv ekipe Javora, a strelci su bili Adam Marušić i Ognjen Ozegović koji je ove nedelje došao u redove voždovačke ekipe iz Crvene zvezde.

JAGODINA PROBILA LED

Fudbaleri Jagodine posle dva poraza u isto toliko utakmica, došli su do prve pobede ove sezone u domaćem prvenstvu. Savladan je Donji Srem rezultatom 2:0, a strelci su bili Milan Đurić u 26. minutu i Šušanj Đorđe u 83. minutu.

Radnički Niš je na Banjici savladao ekiou Rada sa 2:0. Strelac oba gola bio je Branko Pauljević, prvi u 52, drugi u 82 minutu.

U Užicu, gde se igrala utakmica između Slobode i Novog Pazara, nije bilo golova.

Crvena zvezda je od 19 časova započela svoj meč protiv Napretka iz Kruševca, a od 20 časova Jagodina dočekuje Donji Srem.

SUPER LIGA – 3. kolo:

Sloboda – Novi Pazar 0:0

Rad – Radnički Niš 0:2

OFK Beograd – Čukarički 1:2

Javor – Voždovac 0:2

Napredak – Crvena zvezda 0:1

Jagodina – Donji Srem 20:00

Nedelja:

Partizan – Radnički Kragujevac 19:00

Vojvodina – Spartak 20:00

Tabela: Čukarički 9, Radnički Niš 7, Crvena zvezda 6 Partizan (-1) 4, Voždovac 4, Spartak (-1) 4, Javor 4, Novi Pazar 4, Napredak (-1) 3,  OFK Beograd 3, Radnički 1923 (-1) 3, Jagodina 3, Vojvodina (-1) 2, Dodnji Srem  2, Sloboda 2, Rad 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA