Drakulić napustio Vošu zbog Kežmana i Vukčevića?

Odlazeći sportski direktor Vojvodine nije bio zadovoljan saradnjom sa potpredsednikom kluba, a poslednja kap u punoj čaši bila je sukob sa Simonom Vukčevićem u svlačionici zbog kritika za prikazanu igru protiv Šerifa

  • 1

Posle samo tri meseca po preuzimanju dužnosti sportskog direktora Vojvodine, Saša Drakulić je podneo ostavku, a prema nekim informacijama, odluku je doneo zbog odnosa saradnje sa potpredsednikom Matejom Kežmanom i savetinkom predsednika za sportska pitanja Urošem Jankovićem.

"Žurnal" saznaje da je Drakulić bio nezadovoljan tretmanom u klubu, jer su se neke važne odluke koje spadaju domen posla sportskog direktora donosile bez konsultacija sa njim, a pojedini igrači dovedeni su u Vojvodinu iako se on nije bio saglasan, a pritom nije ni krio da je nezadovoljan saradnjom sa Kežmanom i Jankovićem.

Drakulić je doneo odluku da se povuče, ali je odlagao da je obelodani da time ne bi remetio atmosferu dok se ekipa takmiči u Ligi Evrope, piše list, a poslednja kap u punoj čaši bio je sukob sa Simonom Vukčevićem u svlačionici. Kritike na račun prikazane igre u prvom poluvremenu meča protiv Šerifa izazvale su burnu reakciju Vukčevića, pa umalo nije došlo do fizičkog obračuna između njih dvojice.

Posle razgovora sa predsednikom Balšom Butorovićem, Saša Drakulić je i definitvno napustio klub, bez obrazlaganja javnosti. Klub će dalje rešavati problem tek posle revanš utakmice plej-ofa za Ligu Evrope protiv Šerifa.

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja-PFC

    25. avgust 2013 | 14:17

    Pa nisu ga grobari dzaba pustili niz vodu!Vecni,nevaspitani talenat!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA