DŽENKINS: Sve mi se sviđa ovde!

Američki košarkaš navodi da mu Demarkus Nelson najviše pomaže, a da od srpskih igrača najviše komunicira sa Simonovićem, Marjanovićem i Savovićem

  • 6

Košarkaš Crvene zvezde Amerikanac Čarls Dženkins rekao je da mu se sviđa atmosfera u novom klubu, iako će prvi put u karijeri igrati u Evropi.

- Sve mi se sviđa ovde. Saigrači su sjajni i stručni štab takođe. Ovo je prvi put da sam u Evropi i zaista se osećam prijatno. Demarkus Nelson mi najviše pomaže što je i logično jer je on Amerikanac, a već je duže vremena u klubu. Od srpskih igrača najviše komuniciram sa Simonovićem, Marjanovićem i Savovićem - rekao je Dženkins za kkcrvenazvezda.rs.

On je dodao da će učiniti sve što trener Dejan Radonjić i saigrači budu tražili od njega kako u fazi napada tako i odbrane.

- Došao sam u Zvezdu da uradim sve što trener od mene očekuje. Spreman sam da radim veoma naporno na treninzima, a da na utakmicama učinim sve što mi saigrači i trener kažu. Za ovo malo vremena uspeo sam da primetim da Radonjić forsira čvrstu odbranu i mislim da ću uspeti da odgovorim njegovim zadacima u tom delu igre - poručio je Dženkins.

"Crveno-beli" će ove sezone igrati u D grupi Evrolige sa Laboralom, Makabijem, Panatinaikosom, Lokomotivom i pobednikom kvalifikacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Portiljo

    25. avgust 2013 | 13:44

    Tako je!!! Napred Zvezdo da zgazimo debelog!

  • Pedja-PFC

    25. avgust 2013 | 14:22

    Opet prvaci u avgustu!

  • Makedonac

    25. avgust 2013 | 15:07

    Mozete da dovedete koga hocete, opet cemo mi biti sampioni!!! Jer kad cujete ime PARTIZAN vi se us...te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA