Duda Ivković precrtao Dangubića i Mitrovića!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije skratio spisak posle turnira u Turskoj na kojem je osvojeno prvo mesto

  • 1

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković posle meča protiv Turske na turniru "Sport toto kup" 78:72 objavio je na koje igrače neće računati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Sloveniji. U pitanju su Nemanja Dangubić, košarkaš Mega Vizure i Luka Mitrović iz Crvene zvezde.

- Dangubić i Mitrović su strahovito mnogo pomogli timu tokom priprema. Ipak, odlučio sam da oni od sutra nastave pripreme sa svojim klubovima, a da u slučaju da se za to ukaže potreba, ostanu na raspolaganju reprezentaciji sve do početka šampionata u Sloveniji - izjavio je Ivković za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Selektor je ocenio da je uspešan nastup na turniru veliki podstrek za ono što sledi.

- Osvajanje turnira u Istanbulu treba da bude podstrek da u samoj završnici priprema još više povećamo koncentraciju i dođemo do željene forme. U četvrtak ili petak odigraćemo još jednu zatvorenu trening utakmicu, koja će nam pomoći da doteramo poslednje detalje pred polazak na takmičenje -rekao je Ivković.

Reprezentacija Srbije vraća se u Beograd u ponedeljak i tu će trenirati sve do polaska na EP 2. septembra. Dva dana kasnije naši košarkaši odigraće protiv Litvanije prvi meč na Evrobasketu.

(Telegraf.rs / Izvor: kss.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ироничар

    26. avgust 2013 | 01:34

    Pa bilo je i vreme "stari moj Miha" .. ta dvojica ti samo dangube. a gde ti je rakočević, miličić, pavlović? gde je iskustvo koje se stalno kod nas ignoriše i gubi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA