Delije i đavole snimaju kamere, čekaju ih sudije i tužilac!

Policija u punoj pripravnosti zbog subotnjeg duela na "Čika Dači", gde su se ranije već sukobljavale dve navijačke grupe

  • 2

Policijska uprava u Kragujevcu saopštila je da će, u skladu sa zakonom, snimati video-kamerama i fotografisati učesnike fudbalske utakmice četvrtog kola Superlige Srbije između Radničkog i Crvene zvezde.

Na stadionu "Čika Dača" biće prisutni i tužilac i sudija za prekršaje, koji će, u slučaju potrebe, preduzimati aktivnosti iz njihove nadležnosti.

Ovakva odluka uopšte ne bi trebalo da čudi, s obzirom na već postojeću istoriju sukoba dve navijačke grupe u Kragujevcu.

- Policijska uprava, počev od danas, otpočeće sa preduzimanjem preventivnih mera sa ciljem sprečavanja mogućih sukoba navijačkih grupa - navedeno je u saopštenju.

Policija poziva sve posetioce da sportski i korektno bodre svoj klub kako na samom stadionu, tako i na gradskim ulicama, da bi ovaj sportski događaj protekao bez incidenata.

Utakmica Radnički - Crvena zvezda igra se u subotu od 17 sati u Kragujevcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA