Marko Šćepović predstavljen u Olimpijakosu! (VIDEO)

Bivši fudbaler Partizana kaže da je srećan zbog dolaska u najveći klub u Grčkoj, nada se duploj kruni i plasmanu u narednu fazu Lige šampiona

  • 8

Marko Šćepović, donedavno igrač Partizana, predstavljen je u novom klubu, grčkom Olimpijakosu.

- Srećan sam što sam došao u najveći klub u zemlji. Nadam se da ćemo da osvojimo duplu krunu i da se plasiramo u narednu fazu Lige šampiona. Daću sve od sebe da to ostvarimo - izjavio je Šćepović za klupski sajt, a onda se obratio navijačima, za koje se verovatno nada da će ga više voleti nego što je to bio slučaj u Humskoj.

- Znam da su navijači Olimpijakosa među najboljim u Evropi. Nadam se da ću nastupiti u mnogim mečevima i da ćemo se zbližiti. Ostaviću srce na terenu i pokušaću da ostvarim što više ciljeva - rekao je Šćepović, koji će i u Olimpijakosu nositi broj 44.

Zanimljivo je da oba Šćepovića, Marko i njegov brat Stefan, karijere nastavljaju u crveno-belom, bojama "večitog" rivala tima iz Humske, Crvene zvezde, iako im je crno-bela kombinacija "u genima", jer je još njihov otac igrao za Partizan, a onda i oni. Stefan je prilično uspešno započeo angažman u Sportingu iz Hihona, videćemo kako će se snaći Marko.

Ovde možete pogledati snimak izjave Marka Šćepovića po dolasku u novi klub:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA