Karte za EP se prodaju u kontejneru, cena od 15 do 35 evra po meču (FOTO)

Za polufinalne mečeve treba izdvojiti 120 evra dok su ulaznice za finale 180 evra

  • 0

Karte za Evropsko prvenstvo u Sloveniji prodaju se odavno preko neta, a u ponedeljak su počele da se prodaju i na licu mesta odnosno ispred hala gde se igraju utakmice.

Cene karata su dosta visoke, a kreću se od 15 do 35 evra po utakmici. To znači da ako želite da gledate sve tri utakmice u danu morate da izdvojite od 45 do 105 evra dnevno.

To je samo za prvu fazu takmičenja u Jesenicama.

Za drugu fazu potrebno je izdvojiti od 17 do 55 evra po meču, u zavisnosti od pozicije, dok je za polufinale najskuplja ulaznica 120 evra a za finale 180 evra.

Međutim, to nije omelo navijače Srbije da dolaze iz svih delova. Posle Nišlija, ispred dvorane u Jesenicama viđena su i tri momka iz Novog Sada, koji su doputovali da odgledaju prve tri utakmice naše selekcije

Cena karata je paprena ali, verovatno prilagođena navijačima koji će verovatno gledati smao utakmice svojih ekipa. Zanimljivo je da se karte u Jesenicama prodaju u kontejnerima ispred hale "Podmežakle"

Od specijalnog izveštača

Dragutin Stojmenović

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA