JOŠ SE NADAJU: Partizan zvao Delibašića da se vrati u Humsku!

Čelnici ''crno-belih'', nezadovoljni prelaznim rokom, ovim transferom žele donekle da spasu loše ''dolazno'' poslovanje tokom leta

  • 2

Nedavno završeni prelazni rok nije bio nešto berićetan za fudbalere aktuelnog šampiona Srbije Partizana koji je tokom leta više prodavao igrače nego što ih je dovodio. Takav splet okolnosti mogao bi i te kako da utiče na rezultate Partizana koji očajnički želi da iskoristi mogućnost koja im se pruža da dovedu još jednog fudbalera, u ovom slučaju Andriju Delibašića.

Kako ''Sport'' saznaje, čelnici ''crno-belih'' već su kontaktirali s nekadašnjim asom iz Humske koji je u prvom igranju Partizana u Ligi šampiona postigao sva tri gola za klub. Međutim, prema nekim informacijama, iskusni napadač bi želeo nakratko da se vrati u Beograd, dok Partizan želi da ga osigura na duže staze, čime dolazi do mimoilaženja.

Takođe, problem predstavlja i novac, odnosno plata, jer ''crno-beli'' nisu voljni da Delibašiću ponude više od 100.000 evra, što je doskorašnjem špicu Rajo Valjekana neprihvatljivo.

Ipak, nema sumnje da su Partizanu potrebna pojačanja, pogotovo u napadu, jer su tokom prelaznog roka ostali bez Mitrovića, Markovića i Šćepovića i malo je verovatno da bi u odbranu šampionske titule mogli samo sa dvojicom vojnika u navali - Kojićem i Fofanom.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    4. septembar 2013 | 13:37

    Ccc..a od lazara,mitra ,scepovica i ivanova su uzeli 20 tak miliona ,i nece da daju 200-300 k za platu...

  • Serb-BL

    4. septembar 2013 | 18:31

    Sad lepo da se te pare podele i onda razlaz. Stici ce neki novi koi treba da zarade a navijaci i klub ce i dalje da trpe i sanjaju o velikom Partizanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA