STOJANOVIĆ: Nisam odlučivao o pojačanjima, jedno su želje, drugo mogućnosti

Crvena zvezda otputovala je na mini-pripreme na Taru, gde će ostati do 8. septembra, a šef struke dao je svoje viđenje trenutne situacije u klubu

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na Taru gde će sprovesti mini-pripreme do 8. septembra. Trener Slaviša Stojanović poveo je 23 fudbalera, a akcenat će biti na fizičkoj spremi.

Sa ekipom neće biti Nejc Pečnik, koji je dobio naknadni poziv za reprezentaciju Slovenije, kao ni mladi reprezentativci Srbije Milunović, Petković, Kovačević i Rajković, reprezentativci Crne Gore Kasalica i Vešović i povređeni Luković i Jokić.

- Želim dа Zvezdа igrа konstаntno. Nismo pokаzivаli konstаntnost tokom svih 90 minutа jedne utаkmice, аli kаdа se uzme u obzir kаko se sklаpаo tim i dа je zа svаku stvаr potrebno vreme, ondа morаmo dа budemo strpljivi. Znаm dа u ovom trenutku strpljivost imа veomа nisku grаnicu, nemа prostorа dа relаtivno mirno neke momente podignemo nа viši nivo, аli mi ćemo svаkаko dаti sve od sebe - izjavio je Stojanović pred novinarima.

Među putnicima našao se i Roberts Omega koji se požalio da je Zvezda prema njemu bila nekorektna.

- Ne želim da čitam njegove izjave. On ima ugovor i mora da radi, kao što i ja njega moram da treniram. Stvar je profesionalnih obaveza. Tačno je da u nedelju nije bio na treningu, ali samo sam čuo da ga je boleo stomak, da je imao problema sa metabolizmom. Nije to javio i u skladu s takvim potezom i pravilima može da očekuje kaznu - ocenio je šef struke "crveno-belih".

Predstavnike medija interesovao je Stojanovićev komentar na izjavu predsednika kluba Dragana Džajića da mu je žao što nije doveden Jagoš Vuković, ali da je o tome odlučivao trener.

- Nisam doneo nijednu odluku, ni oko Jagoša niti o bilo kome drugom. Rekao sam svoje oko pojačanja, pa i oko štopera, tražio samo levonogog s iskustvom, ali nismo uspeli da ga angažujemo - rekao je Stojanović, što je neminovno nametnulo pitanje da li je nezadovoljan prelaznim rokom.

- Jа shvаtаm dа su u prelаznom roku uvek jedno želje, drugo kаpаciteti, а treće reаlne mogućnosti. Uvek to uzimаm u obzir i ne želim dа gledаm nаzаd. Ovo je ono što imаmo i s tim trebа dа rаdimo i dа nаprаvimo rezultаt - odgovorio je trener Zvezde.

U javnosti se stvara slika da su "crveno-beli" favoriti za titulu jer Partizan ima možda i najslabiji tim u poslednjih desetak godina.

- To ne znam, nisam bio tu i ne mogu da sudim. Fokusiran sam na svoj tim, da mi budemo što bolji. Samo o tome razmišljam, ostalo me ne interesuje. Vodim se devizom da u tuđi krevet, tuđi novčanik i tuđi tanjir nikad ne gledam - zaključio je Stojanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Crvenazvezdafk.com, Večernje novosti, Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA