BODIROGA: Verujem u ove momke (VIDEO)

Proslavljeni srpski as, sada potpredsednik KSS, kaže da mu se dopada kako igra naša mlada selekcija i da veruje da mogu da naprave dobar rezultat na Evrobasketu

  • 1

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije i legendarni košarkaš Dejan Bodiroga kaže da mu se dopada kako igra selekcija Srbije i veruje da mogu da naprave dobar rezultat na Evrobasketu. Bodiroga kaže da delujemo kao tim i da im treba velika podrška u nastavku takmičenja.

- Momci imaju kvalitet, motivaciju, željni su dokazivanja, a i ta volja i želja da se da najviše od sebe je uvek bila glavna snaga reprezentacije.

- Odlično su pripremljeni, imaju dobru atmosferu, što je jako važno. Idemo od meča do meča i ja sam veliki optimista i mislim da će biti dobro - rekao je Bodiroga.

U četvrtak 5. septembra navršilo se tačno 11 godina od kada je tadašnja selekcija Jugoslavije predvođena Bodirogom pobedila američki "drim-tim" na Svetskom prvenstvu u Indijanopolisu.

- Sećam se toga, kako da ne. To je za mene dobiti "drim-tim" na njihovom terenu nešto što smo razmišljali dugo vremena. Lepe su to uspomene i nadam se da će još biti takvih pobeda novih generacija - rekao je Bodiroga.

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    6. septembar 2013 | 12:41

    Dream team je jedan jedini iz 1992. godine,sve ostalo je samo americka kosarkaska reprezentacija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA