ČITAOCI TELEGRAFA: Vratiće se Subotić kada ode Tole!

Napuštanjem reprezentacije Srbije fudbaler Neven Subotić izazavao je ogromnu famu u javnosti, kao i uvek, mišljenja su podeljena

  • 6

Kada je posle istorijske utakmice Srbije i Hrvatske defanzivac Borusije iz Dortmunda Neven Subotić objavio odluku da neće više biti na raspolaganju selektoru Mihajloviću do kraja 2013. godine digla s ogromna prašina.

Tako je fudbaler često proglašavan izdajnikom, a sa druge srane neki su ga dizali u nebesa.

Povodom svega što se događalo, Telegraf.rs je pozvao na komentare u kojima će se navijači izjašnjavati, a naravno da je bilo onih koji su ga doživeli kao nečoveka, nepatriotu, pa čak i izdajnika, ali i pravog profesionalca.

"On se ne oprašta od reprezentacije zauvek kao Vidić koji je veliki kao fudbaler, a mali kao covek koji je i počeo da ruši kult reprezentacije".

"Umorio se od Karadzića... Vratit ce se on kad ode Karadzić".

"Umoran je i treba ga razumeti."

Ovo je samo mali deo komentara čitalaca koji podržavaju 24-godišnjeg defanzivca.

Srbija je izgubila sve šanse za odlazak put Brazila tako da sa te strane Subotićeva odluka i nije začuđujuća, imajući u vidu da igra u jednoj od najzahtevnijih liga na svetu, i za ekipu koju ove godine očekuju jako teški mečevi posebno u Bundesligi i Ligi šampiona.

Naravno da su tu uvek oni koji smatraju da je grb reprezentacije svetinja, i da je ovo nepatriotski potez.

"Otkad to može da se bira i procenjuje period, da li je bitan il ne, da se igra za reprezentaciju. Lično ja bih mu se zahvalio za sva vremena, pa makar da je i Mesi".

"Čovek koji igra odbranu, nesigurnijeg igrača od njega nisam video. Ako ništa bar na toj poziciji ima igrača, nek su ti srećni puti;)"

"Nije sporno da je veliki Srbin, ali ja to ne bi uradio. Morao je da razmisli kakav primer daje drugima jer je on ipak javna ličnost i član državnog tima. Ne skupljaju se da igraju na ulici".

Za kraj izdvajamo komentar koji je, kako sam autor kaže, dao odgovor na sve.

"Evo odgovora za sve: Neven ostaje u reprezentaciji, ali je opravdano i logično napravio ovaj potez... Pošto nam nema spasa u trci za Brazil, logično je da se covek usresredi na ličnu karijeru i posao, dok je vredelo bio je tu, a sada pametnije je biti fizički spremniji za Dortmund, a dati mlađem ili novom šansu da se pokaze... Tako da ne dramite, sve je ovo OK!"

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb-BL

    16. septembar 2013 | 22:34

    Mogao je da bira repr. a izabrao Srbiju. Jel to ne govori sve? Vratice se, a i ako se ne vrati opet hvala! I nije mali kao covek jer ga znam licno, i njega i oca i strica i ko je i odakle itd.Tako da ne moze neko reci da je los covek a ne pozna je ga licno. Sto se tice fudbala, stvar ukusa, a Miha zna sta ce s njim isto kao i Klop J. Vozdra Kulasi!!!

  • Aškovski

    16. septembar 2013 | 22:13

    Ma vozdra, glavni krivac sto smo primili golove od hrvata..

  • A Vidic

    16. septembar 2013 | 23:10

    Sta onda o toj personi reci.Izdajnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA