Andrej Ševčenko spreman za debi na profesionalnom golf turniru (VIDEO)

Bivši napadač Dinama iz Kijeva, Milana i Čelsija ushićen je zbog prvog zvaničnog meča i istakao je da mu igranje golfa trenutno odgovara s obzirom na njegov mentalitet

  • 0

Treći debi - treća sreća! Posle prvih nastupa za seniorski tim Dinama iz Kijeva i reprezentacije Ukrajine, legendarni napadač Andrej Ševčenko debitovaće i na profesionalnom golf turniru. Ukoliko bude uspešan kao i u fudbalu, nema sumnje da ga očekuje još jedna blistava karijera.

Bivši napadač Milana i Čelsija dobio je specijalnu pozivnicu za čelendž ''Superkup Ukrajine'' u Harkovu.

- Ovo je veliki turnir za mene, ali i za celu Ukrajinu. Igrao sam sa dosta dobrih golfera do sada, međutim, sada je drugačije. U formi sam, mada samo želim dobro da se zabavim ove nedelje - rekao je popularni ''Ševa'', i dodao:

- Mnogo je drugačije od fudbala. Počeo sam da igram golf samo iz razloga što nema stresa kao u fudbalu. Jednostavno dođem na golf teren, isključim telefon i fokusiram se samo na udarce. To je ono što mi odgovara s obzirom na moj mentalitet.

Neposredno pred turnir koji je na programu u četvrtak, Ševčenko je odradio trening, a kako je legendarni napadač ''udarao'', pogledajte u videu ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA