Vidić: Mojes još ne mora da nas gađa kopačkama!

Srpski internacionalac i kapiten Junajteda otvoreno o slabijem startu ekipe na početku sezone

  • 0

Kapiten fudbalera Mančester junajteda Nemanja Vidić kaže da igrači još nisu imali prilike da vide ljutog menadžera Dejvida Mojesa, iako je šampion Engleske u prva tri kola Premijer lige osvojili samo četiri boda.

Mojesov prethodnik, legendarni Aleks Ferguson, umeo je u trenucima ljutnje u svlačionici da viče na igrače, čak i da ih gađa određenim predmetima. Svakako, najviše se pamti "legendarno" gađanje kopačkom Dejvida Bekama.

- Zasad nije imao potrebe da radi tako nešto, nije vikao, jer sve ide normalnim tokom. Igrači dobro treniraju i dokle god je tako, menadžer neće imati razloga da bude ljut. Nadam se da će tako i ostati - otkrio je Vidić engleskim medijima.

Ferguson je u Junajtedu proveo 26 godina, a Vidić navodi da je Mojes počeo da uvodi male promene u klub.

- Treninzi su drugačiji, zapravo, radi se o nekim novim rutinama. To je normalno kada dođe novi trener. Mojes je doveo i svoje saradnike u stručni štab i sada se upoznajemo sa njima. Sve je u redu, mislim da ćemo dobro da izgledamo. Vreme je da na terenu pokažemo nešto od tih novih stvari - zaključio je Vidić.

Ekipa Junajteda sutra nastavlja takmičenje u Premijer ligi utakmicom protiv Kristal Palasa. Nakon toga, u utorak će u prvom kolu Lige šampiona dočekati nemački Bajer iz Leverkuzena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA