Đuričić heroj Benfike, Mitrović zgazio Fejsu za žuti karton (FOTO) (VIDEO)

Srpski reprezentativci u redovima Benfike opravdali očekivanja na meču s Aderlehtom, dok su se, s druge strane, Mitrović i Milivojević utopili u sivilo tima iz Brisela

  • 0

Navijačka javnost u Srbiji s nestrpljenjem je očekivala novu sezonu Lige šampiona i premijerni duel u grupi C između Benfike i Anderlehta, timova u čijem sastavu su se našla čak šestorica Srba.

Lisabonski ''orlovi'' su pobedili sa rezultatom 2:0, a najzaslužniji za trijumf bio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Herenvena Filip Đuričić, koji je golom u trećem minutu najavio pobedu Benfike.

I ostali srpski reprezentativci u redovima vicešampiona Portugala ostavili su dobar utisak. Lazar Marković je tokom čitavog meča bio stalna opasnost po gol Belgijanaca. Čak je imao i nekoliko šansi za pogodak, ali, nažalost po njega, nije imao uspeha.

Nemanja Matić i Ljubomir Fejsa su odradili veliki posao na sredini terena i uspeli su da neutrališu protivničke napadače.

S druge strane, Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević nisu imali previše uspeha. Očekivalo se od bivšeg napadača Partizana da, posle dva gola protiv Mehelena, bude preizan i u Lisabonu, ali osim jedne poluprilike i žutog kartona nad Fejsom ništa više nije uradio.

Milivojević je najviše pokušavao udarcima iz prekida, ali lisabonska noć jednostavno nije bila srećna ni po njega.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA