NEDOVIĆ: Verujem u ovaj tim, moramo da se plasiramo na SP (VIDEO)

- Ubedljiv poraz od Španije biće nam dodatni motiv da u meču za razigravanje odigramo mnogo bolje - kaže bek Srbije

  • 2

Košarkaši Srbije igraće danas (14.30) protiv Slovenije razigravanje za plasman od petog do osmog mesta na Evrobasketu, a bekovi "orlova" Nemanja Nedović i Danilo Anđušić veruju da će tim prikazati bolju igru.

Nedović ističe da je najvažnije da niko od igrača ne padne psihički, jer je cilj, zacrtan pre početka priprema, i dalje ostvariv.

- Težak je bio poraz od Španije, ali predstavljaće nam dodatni motiv. Važno je da ostanemo zajedno, da ne krene loša atmosfera, ali mislim da će biti okej. Verujem u ovaj tim, verujem u našu igru i moramo kako znamo i umemo da ostvarimo cilj - plasman na Svetsko prvenstvo - kaže Nedović.

ANĐUŠIĆ: BOLJA IGRA ZA POBEDU

S druge strane, reprezentativac Danilo Anđušić veruje u bolju igru protiv Slovenije.

- Teško je kada u četvrtfinalu izgubiš s velikom razlikom. Ali naš motiv je da se plasiramo na prvenstvo, to je motiv koji će nas voditi. Ne smemo da pokažemo ovako slabu igru jer ne možemo nikog da pobedimo. Španija je svoju najbolju igru prikazala baš u eliminacionoj utakmici - kaže Anđušić.

(Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бојке Кум

    19. septembar 2013 | 14:54

    За све момке на паркету, за најбољи спорт на свету, за Србију нашу мајку остваримо ову бајку. До победе нек' се пева српска песма, српски стих, само храбро и без страха јер бољи смо од свих њих!

  • сердар јоле

    19. septembar 2013 | 13:12

    Недовићу, ко си ти да вјерујеш? Ти треба да илгараш на терену! То је све што се од тебе тражи! Генерације талентованих кошаркаша троше своју енергију на изјаве за медије! Играј момче најбоље што можеш! Побједа или пораз? Није битно, млади сте, важно је да се бориш!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA