BELINELI: Razočaraću Radmana, ali moram da pobedim Srbiju (VIDEO)

Italijanski košarkaš je saigrač i dobar prijatelj Vladimira Radmanovića u Čikagu, ali kako je istakao to nema veze sa važnim mečom koji "azuri" igraju protiv Srbije

  • 3

Košarkaš reprezentacije Italije i NBA ligaša Čikago Bulsa, Marko Belineli, kaže da je meč sa Srbijom kao mini finale za njegov tim. On je istakao da je odličan prijatelj sa Vladimirom Radmanovićem saigračem iz Bulsa, i da je svestan da će ga razočarati ako pobedi Srbiju.

Italijani su neverovatno izgubili od Ukrajine za plasman od petog do šestog mesta i u petak protiv Srbije (17.30) biju bitku za odlazak na Mundobasket.

- Igrali smo loše, oni su igrali dobro i bili smo veoma dekoncentrisani. Nije lako igrati dva meča za manje od 24 sata - kaže Belineli i dodaje:

- Naš cilj je da odemo na Svetsko prvenstvo. Gledali smo Srbiju, mlad tim, koji igra veoma brzo ali mi moramo pre svega da mislimo na sebe - objasnio je Belineli.

On je istakao da će njegov tim biti pod pritiskom na meču sa Srbijom.

- Svaka utakmica je ovde teška, kao finale, mi nismo bili spremni da igramo protiv Ukrajine. Zato protiv Srbije mormao da budemo spremni da igramo jako sa presingom

Na pitanje u kakvim je odnosima sa saigračem iz Čikaga Vladimirom Radmanovićem, Italijan je rekao:

- Radmanović je odličan momak, volim ga, odličan je saigrač. Znam da ću ga razočarati ako pobedimo Srbiju, ali šta je tu je -poručio je Belineli.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    21. septembar 2013 | 11:54

    Radmanovic...to bese onaj bivsi Srbin ?

  • zullu

    21. septembar 2013 | 15:19

    Kako to da u našem timu nema nijedan nba igrač?Ne pratim nešto košarku pa da pitam, imamo li mi nba igrače, i ako imamo, jesu li oni veće zvezde od Parkera pa ne mogu da igraju za svoju državu?Neko?

  • Aco

    21. septembar 2013 | 15:31

    Neces ga razocarati nimalo, on je naturalizovani srbin.. ceka poziv za americku reprezentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA