KRSTIĆ: Ovo je uspeh za nas, ali moram da razmislim šta i kako dalje! (VIDEO)

- Ja sam tu godinama, igrao sam i povređen, bio sam uvek na udaru javnosti, dok drugi igrači nisu bili u timu, neki su imali opravdane razloge neki ne. Ali, nije sad vreme ni mesto da pričamo šta će biti dogodine - poručio je kapiten Srbije

  • 8

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić istakao je da će morati da razmisli o tome da li će narednog leta predvoditi "orlove" na Mundobasketu. Krstić je bio rezigniran što se našao na udaru javnosti, iako je svake godine bio u timu čak i kad je bio povređen dok neki nisu došli.

On je istakao da je ovaj rezultat trenutni maksimum ovog tima na ovom šampionatu.

- Ostvarili smo uspeh, ono što smo želeli pre takmčenja. Možda je i neka pravda zadovoljena, bili smo prvi u obe faze, ali nismo imali sreće, pa smo naleteli na Španiju u četvrtfinalu. Ipak, mislim da je ovo uspešno prvenstvo - rekao je Krstić.

Na pitanje da li će i dalje biti lider Srbije i da li ćemo ga gledati na Mundobasketu dogodine, naš centar je rekao:

- Moram prvo dobro da razmislim o svemu, nije ni vreme ni mesto da se priča o tome. Ja sam tu godinama, igrao sam i povređen, drugi igrači nisu bili, neki su imali opravdane razloge neki ne. Kažem moraću da razmislim o svemu, ali ovo je veoma dobra stvar za srpsku košarku - rekao je Krstić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlovića

    21. septembar 2013 | 21:06

    Desetak za kapitena.

  • RS

    21. septembar 2013 | 21:23

    Legendo, ostani!!!

  • nzalang

    21. septembar 2013 | 21:20

    Krle nastavi sa ovim mladim lavovima,znas i sam da bez tebe ne mogu. Momci svaka vam čast ovo je veliki uspeh za sve nas i samo napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA