Trener Benfike se rvao s policijom kako bi spasao navijača (VIDEO)

Žorž Žesus pokušavao da spreči organe javnog reda i mira da povrede fana ''orlova'' koji je utrčao na teren da proslavi pobedu protiv Gimaraeša

  • 6

Scena koja se sigurno ne viđa svaki dan! Trener Benfike, tima za koji nastupa sijaset Srba, Žorž Žesus borio se s pripadnicima organa javnog reda i mira "na život ili smrt'' kako bi spasao jednog navijača koji je uskočio na teren da proslavi pobedu ''orlova''.

Benfika je teškom mukom slavila u gostima protiv Vitorije Gimaraeš autogolom Marka Matijasa u 73. minutu, a ubrzo nakon poslednjeg sudijskog zvižduka navijači su utrčali na teren kako bi proslavili trijumf i ''ogrebali'' se za neki od dresova.

Tom prilikom policija je nasrnula na jednog navijača iz Lisabona kojem je u pomoć pritrčao Žesus i, uz rvanje po travi, uspeo da ga spase.

Prvi od fudbalera koji je otišao da vidi šta se dešava sa trenerom bio je srpski internacionalac Miralem Sulejmani, ali je odmah pomeren s mesta događaja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    23. septembar 2013 | 09:13

    Ovo je za svako postovanje trenera!

  • Nikola

    23. septembar 2013 | 09:31

    To je kad se gleda na klub kao na instituciju i zdravu zajednicu koju cine podjednako vazni subjekti: uprava, igraci i navijaci. Ovim je dokazao koliko voli i postuje klub za koji radi. Svaka cast genije, iako nije tvoje da zavodis red, ali si pokazao koliko ti znace navijaci.

  • dzoni

    23. septembar 2013 | 09:54

    Zorz za selektora srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA