PRIMERA: Real i Valensija slavili posle "trilera", prva pobeda Sevilje! (VIDEO)

U drugom uzastopnom meču pobedu "slepim miševima" doneo je Žonas, dok je dvostruki strelac za Sevilju bio Hrvat Ivan Rakitić

  • 0

Fudbaleri Real Madrida slavili su posle šokantnog finiša protiv Elčea sa 2:1! Iako su domaći fudbaleri izjednačili rezultat u 91. minutu golom Boakjea, Kristijano Ronaldo je iz penala u 96. minutu doneo pobedu "kraljevskom klubu"!

Madriđane, u čijem sastavu ponovo nije bilo Gereta Bejla čak ni na klupi, u vođstvo je doveo Ronaldo svojim petim golom u prvenstvu. Kada se činilo da će Real mirno privesti meč kraju nastalo je ludilo - opšta radost, a potom tuga i bes domaćih navijača.

Posle izjednačujućeg gola Elčea, svi su očekivali kraj meča s obzirom da je sudija produžio utakmicu za tri minuta. Ipak, Sezar Munjiz pustio je da se igra još "nekoliko sekundi" što su Madriđani iskoristili i preko Ronalda slavili, čime su ostali na trećoj poziciji na tabeli sa dva boda zaostatka za Barselonom i Atletiko Madridom.

Ekipa Valensije pobedila je drugi put uzastopno, dok je Sevilja ubedljivo slavila protiv Rajo Valjekana na domaćem terenu u 6. kolu Primere! Sigurnost na klupi "slepih miševa" srpskom strategu Miroslavu Đukiću doneo je Žonas pogodkom u 93. minutu utakmice.

Sekunde su delile Valensiju od novog kiksa u prvenstvu na gostovanju u Granadi, ali je tim Miroslava Đukića poslužila sreća i spretnost Žonasa! U drugom uzastopnom meču, posle dva pogodka protiv Sevilje, Brazilac je bio strelac, a ovom pobedom tim sa Mestalje izbio je na sedmo mesto na tabeli!

Sevilja je sa  4:1 savladala Rajo Valjekano, čija su dva igrača isključena na ovom meču, Galvez zbog dva žuta kartona, dok je Viera dobio direktan crveni. Hrvatski reprezentativac i kapiten Sevilje Ivan Rakitić i Ekvadorac Baka bili su dvostruki strelci za domaće koji su u potpunosti iskoristili brojčanu prednost na terenu.

PRIMERA 6. KOLO:

Sreda:

Granada – Valensija 0:1

(Žonas 93)

Sevilja – Rajo Valjekano 4:1

(Rakitić 17 penal, 53 Baka 80,88 - Gonzalez 55)

Elče – Real Madrid 1:2

(Boakje 91 - Ronaldo 51, 96 penal)

Utorak:

Barselona – Real Sosijedad 4:1

Levante – Valjadolid 1:1

Atletiko Madrid – Osasuna 2:1

Malaga – Almerija 2:0

Četvrtak:

Atletik Bilbao – Betis (20:00)

Hetafe – Selta (22:00)

Viljareal – Espanjol (22:00)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA