Partizan nagrađuje: Trojkom do sezonske ulaznice (FOTO)

Srpski šampion u saradnji s NIS-om nagrađuje najbolje trojkaše sezonskom ulaznicom za predstojeću sezonu, a takmičenje se održava u petak od 18 sati na Kalemegdanu

  • 0

Kompanija NIS i Košarkaški klub "Partizan" tradicionalno uoči početka nove sezone organizuju takmičenja "Trojkom do sezonske". Tokom prethodne nedelje putem aplikacije na zvaničnoj Fejsbuk stranici kompanije NIS, nakon kviza znanja, formirane su četiri ekipe po 25 takmičara.

U petak 27. septembra od 18 sati na terenima Partizana na Kalemegdanu takmičari će se bortiti za sezonsku kartu 2013/2014.

Partizan i NIS su obezbedili iznenađenje za sve posetioce koji budu došli da bodre učesnike, pripremljene su nagrade (lopta, dres, godišnja karta...), koje će na lutriji biti izvučene tokom takmičenja.

Prvotimci kluba iza Humske Leo Vesterman, Bogdan Bogdanović i Đoko Šalić posetiće terene KK Partizan na Kalemegdanu, kako bi pozdravili učesnike i posetioce takmičenja "Trojkom do sezonske".

Okupljanje takmičara je zakazano između 17 i 18 sati , a zvanično šutiranje trojki startuje u 18 sati. Prošlogodišnji pobednici su na fotografiji koja prati vest.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/kkpartizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA