Macari: Mogli smo da ih zakucamo!

Trener Napolija žali zbog propuštene šanse Mađa, ali i hvali ekipu zbog reakcije na primljen gol

  • 0

Zbog suspenzije od strane UEFA, strateg Napolija Valter Macari u hotelu je gledao meč sa Čelsijem. Kako su njegovi momci odigrali, verujemo da je sa uživanjem pijuckao neko vince, gledajući demoliranje "plavaca". I pored velike pobede, Macari žali što nije bila ubedljivija.

- Mogli smo da ih zakucamo da je Mađo pogodio za 4:1! Šteta... Da je to ušlo, otišli bi u London znatno mirniji i opušteniji. Ovako, još nismo završili posao i naš prolaz nije siguran.Svesni smo da moramo da odemo na "Stamford Bridž" i žestoko se borimo da bi odbranili prednost - oprezan je Macari.

Sjajni strateg je najviše srećan zbog rekacije njegovog tima na primljen gol.

- Dozvolili smo im da nam daju glup gol. Ali, upravo posle toga smo pokazali da je ovaj tim porastao na planu samopouzdanja i profesionalizma. I pre tog Matinog srećnog gola, igrali smo dobro. Imali smo šanse Mađa i Kavanija, dok su oni jedino kod šanse Ramireša uspeli da nas "uhvate na spavanju" u odbrani. Pokazali smo da smo ekipa koja se nikada ne predaje i koja uvek ima rezerve snage da uzvrati - rekao je Napolijev "Mister" posle meča.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA