KONTINENTAL KUP: Hokejaši Partizana bolji od sofijskog CSKA

Za ekipu CSKA brani Kosta Mihajlov (49), golman koji je pre dve decenije pomogao oklopnicima crno-belih da osvoje titulu u SR Jugoslaviji

  • 0

Posle poraza od Estonaca u prvom kolu hokejaškog Kontinental kupa, hokejaši Partizana su u ledenom "Pioniru" slavili protiv starih znanaca iz Sofije. Crno-beli oklopnici su sa 5:3, (1:0, 1:1, 3:2) pobedili CSKA, tim koji se u Evropu vratio posle malo više od četvrt veka.

Mnogo kvalitetnija partija od prvog meča uslovila je i više prilika za gol. Najbolji u pobedi bio je kapiten Marko Milovanović, koji je postigao tri gola. Nenad Aković je dva puta uspeo da savlada golmana Kostu Mihajlova, gomana koji sjajno brani i sa 49 godina! Podsećanja radi, Kosta je pre tačno dve decenije branio za Partizan!

U prvom meču 2. kola sastali su se ekipe Viking Sporta iz Talina i Bipolo Vitorije. Estonci su slavili sa 5:2 i na korak su od plasmana u narednu rundu Kontinental kupa.

Poslednjeg dana takmičenja igraju Partizan - Bipolo i Viking Sport - CSKA (Sofija).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA