ZABORAVITE RUSE: Odbojkaši protiv Bugara za bronzu (15h)

Naši odbojkaši će pokušati da osvoje petu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u poslednjih desetak godina

  • 1

Odbojkaši Srbije će pokušati od 15 sati da osvoje bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Danskoj i Poljskoj, a protivnik im je selekcija Bugarske.

Našu reprezentaciju je na putu odbrane zaustavila daleko iskusnija Rusija, kojoj su naši igrači ipak uspevali da pruže otpor. Ipak, prekaljene "baćuške" su uspele u trećem setu da prelome meč, ali prošuštena prilika više ne sme da bude u glavima igrača Igora Kolakovića.

- Znali smo da igramo egal sa Rusima, imamo šansu. To sed najbolje videlo u trećem setu, koji je bio preloman, jer smo pali u četvrtom. Ali, glavu gore. I pre početka smo rekli da su Rusi glavni favoriti za zlato, da su mnogo bolji od nas. Podmladili smo ekipu i videlo se da nam nedostaje malo i iskustva - prenose "Novosti" reči Marka Podraščanina.

Sam plasman među četiri najbolje ekipe, osmi put u poslednjih devet godina, veliki je uspeh za jednu od najmlađih reprezentacija na prvenstvu. Bugarska je u drugom meču od subote izgubila od Italijana (1:3), i prepreka je ka osvajanju nove medalje.

- Učinićemo sve da osvojimo bronzu, koja bi bila za nas veliki uspeh - konstatovao je Miloš Nikić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бојке Кум

    29. septembar 2013 | 15:39

    У одбрану злата кренули су наши, кад Србија игра свако нас се плаши, само оштро момци, додајте пун гас, шта год да се деси бићемо уз вас, можемо са свима играти одбојке, ми смо чиста десетка, остали су двојке!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA