KO BI REKAO: Realovi navijači skandirali Murinju posle poraza od Atletika! (VIDEO)

Posle poraza od Atletika u gradskom derbiju, navijači su uzvikivali ime bivšeg trenera kog su maltene oterali proletos

  • 2

Navijači madridskog Reala skoro nisu bili razočarani kao posle gradskog derbija sa Atletikom. Njihov klub ne briljira i sigurno je da nisu bili zadovoljni što su igrači u prošlom kolu morali da dobiju pomoć sudije da bi savladali Elče, ekipu koja "do juče" nije bila u Primeri.

Živeli su simpatizeri Reala za pobedu nad gradskim rivalom, koji se potpuno razgoropadio u dosadašnjem toku prevnstva. Real ne da nije uspeo da im nanese prvi poraz, nego je sa "Santjago Bernabeua" izašao nadigran. Ovo je bila prva pobeda Atletika u madridskom derbiju u prvenstvu od 1999. godine!

Navijači su pokazali nezadovoljstvo zbog odluka trenera Karla Ančelotija gromoglasnim zviždanjem, kada je Italijan izveo Iska, a u igru ubacio Alvara Moratu.

Real sada već zaostaje pet bodova za vodećim dvojcem, Barselonom i Atletikom.

- Rano smo primili gol. Utakmica je za nas nakon toga postala komplikovana i izgubili smo samopouzdanje. Dobro smo igrali na početku sezone, ali u poslednje dve utakmice smo bili loši. Moramo to da popravimo sa još većim trudom, većom koncentracijom i jasnijim idejama - govorio je Ančeloti i dodao:

- Nije ugodno kad kod kuće izgubite gradski derbi. Kada lopta stigne prema napred, nemamo dovoljno brzine za pozitivno rešenje. Ako igrate sporije, teško je pronaći pravo rešenje protiv dobro organizovane odbrane.

Ono što najviše dokazuje koliki je gnev navijača Reala je momenat, kada su dozivali bivšeg trenera kog su maltene oterali, Žozea Murinja.

- Ovo nam se nikad nije dešavalo sa Murinjom - govorio je jedan od razočaranih simpatizera posle meča, a anketu i pevanje Murinju možete pogledati OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пера

    29. septembar 2013 | 17:11

    Е најгори су навијачи Реала из Мадрида, док су сви остали широм света били за то да Жозе остане, они су му звиждали. Правићете ви Жозеа од блата!

  • fcbcg

    29. septembar 2013 | 19:08

    ma koji murinjo crni srecan je samo i nista vise nego njima hvali jes 5,6 bejla da kupe pa da igraju kup uefa kakav potop ih ceka kad dodju na camp nou ima da ih kao pravi domacini isprate da 5 komada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA