Dragutin Topić o srpskoj atletici: Stigli smo biciklom na mesec! (VIDEO)

- Napravili smo odličan proboj naše atletike u svet, sada je važno da zadržimo kontinuitet. Imamo nekoliko mladih asova koji će nam donositi rezultate, a Bekrić je najveći favorit za medalju na OI - kaže legendarni skakač uvis

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika google
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • LOZANCA

    07. oktobar 2013 | 10:54

    Top je bio i ostao LEGENDA svaka čast na tekstu sve je lepo rekao ko razume shvatiće. Najveći problem je što novi Zakon o sportu nije usklađen sa Zakonom o finasijama da neka privatna ili društvena firma kad sponzoriše nekog sportistu ili klub bude oslobođena poreza i na taj načun se stimuliše da firme pomažu sport.... Nadam se da će noviMinistar za omladinu i sport uraditi povodom ovog problema. Na sreću svih nas u Atletici uspesi i rezultati: Ivane. Bekrića, Kolašinca, Jeleače, Olivere, Dragane, Amele i mnogih drugih koji su postigli vanseirjske rezultate u 2013. je samo jedan strana medaslje i to ona svetla, na žalost duga strana medalje je mnogo tužna, ružna i žalosna. mislim na klubove, atletičare i lokalne samouprave koje vide samo sport kroz fudbal, fudba i samo fudbal. Pa u Srbiji nema geda, mesta, sela danemaju fudbalski teren i svlačionice a našri najbolji atletičari (primer) AK N.Pazar treniraju po neprikladnim terenima i presvlače se u nekim dvenim starim barakama. Lokalne sampuprave kade se pojavite ispred atletskog kluba Vas gldaju kao da sete sektaši za njih Atletika ne posotji pa se uvek setim one definicije "ATLETIKA JE KAO OZBILJNA MUZIKA, LJUDI JE NEVOLE, NAZNAJU DA JE SLUŠAJU, GLEDAJU, NERAZUMEJU JE A MORA DA POSTOJI"...Pred ljudima u ASS je veliki posao kao što je rekao Top treba nastaviti kntunuitet uspeha i rezultata a ja bih pritom dodao da treba isto obratiti pažnju na mlade koji krupnim koracima dolaze, nadam se da će izgradnjom ATLETSKE DVORANE Atletika u Sr

  • google

    30. septembar 2013 | 18:03

    Rece komplexas iz VB

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA