Kakva prozivka za Ibru! On je primadona!

On se još nije pomirio sa time da nije otišao iz Barselone. Uvek je dolazio kao veliki spasilac, a završavao je kao izvor problema, gađa strelicama Uli Henes, predsednik Bajerna

  • 0

Predsednik Bajerna Minhen Uli Henes rekao je danas da se Zlatan Ibrahimović ponaša kao uvređena primadona i da "blati" Pepa Gvardiolu jer nije uspeo da se pomiri s odlaskom iz Barselone.

Ibrahimović je nedavno izjavio da je aktuejni trener Bavaraca kukavica, pošto nije smeo da mu kaže da će ga "žrtvovati" zbog Lionela Mesija, koji je insistirao da ne igra po boku.

- Ne slažem sa s Ibrahimovićem. Potpuno smo zadovoljni Gvardiolom. Mislim da je Zlatan primadona koja se još nije pomirila s odlaskom iz Barselone. Nijedan klub nije bio zadovoljan s njim, on je izvor problema - rekao je Henes za nemačke medije.

On je dodao da mu se uopšte ne sviđa napadač Pari Sen Žermena.

- Nemam nikakve simpatije prema njemu. On samo želi da odvuče pažnju sa činjenice da nije uspeo da se zadrži u klubovima za koje je igrao. Uvek je dolazio kao veliki spasilac, a završavao je kao izvor problema - poručio je Henes.

Ibrahimović je dres Barselone nosio u sezoni 2009/10, kada je za katalonski klub odigrao 45 utakmica i postigao 21 gol, ali nije uspeo da osvoji titulu u Ligi šampiona, koja mu nedostaje u karijeri.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA