SOCIJALA: Anžijeva svlačionica u stilu "Hvala ti, bako"! (FOTO)

Posle odlaska bogatog vlasnika Sulejmana Kerimova kriza u Anžiju je sve veća, a postavlja se pitanje da li su ovo prave svlačionice ili je u pitanju privremeno rešenje

  • 1

Totenhem je u okviru drugog kola Lige Evrope u gostima savladao Anži iz Mahačkale sa 2:0, a na oficijalnom Instagramu "sparsa" objavljena je fotografija, u najmanju ruku, socijalne svlačionice ruske ekipe.

Svi koji su nasledili fotelju za ljuljanje od svojih baka i deka potvrdiće da je jedina razlika u tome što ove u svlačionici Anžija nemaju donju šinu koja je predviđena za kretanje napred-nazad i tapacirung koji je, očigledno, zamenio drvene letvice.

S obzirom na činjenicu da je klub osnovan 1991. godine, nameće se pitanje odakle dolazi ovakav komad rustičnog nameštaja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bfc

    4. oktobar 2013 | 07:54

    Oni ne igraju u Mahackali fitbal, tamo imaju supermoderni stadion. Za vašu infotmaciju imaju i avion ekstra klase koji im je kupio kerimov da lete u Degestan, jer zive i treniraju u Moskvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA