JSL: Partizan ne želi kao Zvezda, Napredak u Novom Pazaru!

''Crno - beli'' u derbiju današnjeg dana dočekuju Javor i ne žele da im se na proslavi rođendana ponovi situacioja kada su komšije kiksnule protiv Donjeg Srema povodom 50 godina ''Marakane''

  • 2

Posle sedam dana pauze nastavlja se najelitnije fudbalsko takmičenje - Jelen Superliga. Najzanimljivije će svakako biti u Humskoj gde Partizan u slavljeničkoj atmosferi povodom 68. rođendana dočekuje Javor iz Ivanjice.

Ništa manje neće biti uzbudljivo ni na ostalim terenima se sastaju Radnički 1923  -Voždovac, Spartak - Donji Srem, Novi Pazar- Napredak, Sloboda Point - OFK Beograd, dok su mečevi Rad - Vojvodina, Radnički - Jagodina i Čukarički - Crvena zvezda na programu u nedelju.

Derbi kola je na Banovom Brdu gde se sastaju drugoplasirana i trećeplasirana ekipa, a s obzirom da je taj meč na programu tek u nedelju epitet subotnjeg derbija svakako dobija meč u Humskoj.

''Crno - beli'' najpre žele da se iskupe za kiks protiv Vojvodine u prošlom kolu (2:1), ali i da obraduju svoje navijače povodom proslave 68. rođendana Sportskog društva. Svesni su u taboru Partizana da ih očekuje težak meč, a nipošto ne bi želeli da im se dogodi sutuacija kada je Zvezda na proslavi rođendana na ''Marakani'' odigrala samo 2:2 protiv Donjeg Srema.

- Želim da se svi uklopimo u svečanu atmosferu povodom 68. rođendana i da se pobedom odužimo navijačima koji će, nadam se, doći u velikom broju. Trijumf je imperativ posebno posle poraza u Novom Sadu – rekao je trener Partizana Rašović na konferenciji uoči meča.

S druge strane Javor zna kako treba igrati protiv favorita jer su u prvom kolu slavili protiv Zvezde rezultatom 4:2. Međutim, meč protiv Partizana je potpuno nešto drugačije.

- Vojvodina je pokazala da može da se igra sa Partizanom, pa i mi tu vidimo neku svoju šansu. Igramo protiv najbolje ekipe u državi, ali šampion može da se pobedi - rekao je trener Ianjičana Bogić Bogićević.

Novi Pazar i Napredak su se neočekivano našli na sredini tabele sa identičnim skorom i brojem bodova (10) i njihov duel, takođe, izaziva veliku pažnju. Novopazarci imaju stoprocentan učinak na domaćem terenu, a na ruku im ide i činjenica da će ''čarapani'' igrati bez kapitena Nenada Mirosavljevića i Obenga Regana.

Radnički iz Kragujevca traži način da pobegne iz opasne zone, a idelni momenat, po njima, je meč sa Voždovcem. Gosti iz Beograda stižu u srce Šumadije posle ubedljivog poraza od Donjeg Srema, ali i pobede nad Crvenom zvezdom pre dva kola. Prema najavama igrača Voždovca za njih je i bod protiv Radničkog dovoljan.

Spartak u derbiju Vojvodine dočekuje Donji Srem. Na klupi ''golubova'' danas će debitovati novi trener Dragan Kanatlarovski koji se nada da će imati isto uspeha kao njegov kolega s druge strane Vlado Čapljić koji je na debiju odigrao 2:2 sa Zvezdom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare car

    5. oktobar 2013 | 10:16

    Posle sedam dana pauze nastavlja se najelitnije fudbalsko takmicenje - jelen super liga :D ahahahahahaaaa

  • Napred PAZAR

    5. oktobar 2013 | 10:56

    Haha mare kralju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA