MLADENOVIĆ: Ne menjam stav, idem iz Zvezde

- Pre godinu dana sam bio „A“ reprezentativac, a sada me nema ni na klupi u Zvezdi. Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, a verujte, ne radi se o malom iznosu - rekao je fudbaler Zvezde

  • 23

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Filip Mladenović, trenutno u ko zna kojoj kombinaciji trenera Slaviše Stojanovića insistira da ne želi da u Crvenoj zvezdi ostane ni dan više. Mladenović, koji je prošle malo manje od dve godine doveden na "Marakanu" za 350.000 evra i čačanskog Borca, podneo je zahtev za raskid ugovora. Ne želi da ga povuče i izvesno je da će crveno-beli ostati bez još jednog talentovanog igrača.

- Ne postoji ni promil šanse da promenim stav - kaže Mladenović u razgovoru za Novosti i dodaje:

- Odluku sam doneo i samo je moja. Možda je dobra, možda pogrešna, ali je neću promeniti. Jednostavno, ne želim da stagniram kao fudbaler.

Zbog neigranja, ali i duga od oko sto i nešto hiljada evra, Mladenović nema dileme...

- Pre godinu dana sam bio „A“ reprezentativac, a sada me nema ni na klupi u Zvezdi. Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, a verujte, ne radi se o malom iznosu, pogotovo za naše uslove. Zbog svega toga sam odlučio da odmah presečem i da završimo celu ovu agoniju.

Filip  je još jedan u nizu igrača (Mijailović, Dimitrijević, Perović, Pantića, Janković, Simić, Maksimović, Šakić, braća Srnić) koji su zbog neizmirenih obaveza  napustili crveno-bele.

- Razgovarao sam sa svima, od Džajića, preko Kokeze, do Čovića i Stojadinovića. Skrenuo sam im pažnju na moju situaciju i nagovestio šta nameravam. Međutim, ni posle svih tih silnih razgovora ništa se nije promenilo, što mi je samo pomoglo da lakše prelomim - rekao je Mladenović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf, Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobolino

    6. oktobar 2013 | 02:03

    "Fudbaleru" - posteno, lakse nama a i lakse tebi . Mi nemamo novac, a ti ne znas da igras fudbal. Svi zadovoljni !

  • Урош

    6. oktobar 2013 | 08:27

    ,,Био сам члан ,,А" репрезентације" С тиме се можеш курчити код себе, и Пичковцу, а не на Мари.. :) У оној нашој јадној репрезентацији, најбољи су они, који нису били чланови.. :) BTW, 'фала к***у, што си се сетио да одеш..

  • Mudrinic

    6. oktobar 2013 | 01:08

    Sretno prosjecan igrac u JSL ...izgledas kao da si iz jasenovca izasao ...nikad neces daleko dogurati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA