STOJANOVIĆ: Razgovor sa upravom na moju inicijativu!

Posle trećeg ovosezonskog poraza, trener Crvene zvezde najavljuje da ne beži od odgovornosti i da će sa upravom naći rešenje koje je najbolje za klub

  • 4

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović je "preživeo" na klupi posle poraza od Voždovca, ali će se verovatno u ponedeljak znati da li će i posle novog poraza od Čukaričkog. Stojanović je novinarima posle utakmice u kojoj je njegova ekipa nadigrana treći put ove sezone najavio razgovor sa Upravom, i to na njegovu inicijativu.

- Razgovor sa upravom će biti na moju inicijativu. Nikad ne bežim od odgovornosti i moramo da vidimo šta je najbolje za Zvezdu - rekao je Stojanović nakon što je čestitao Čukaričkom na zasluženoj pobedi.

- Čestitam Čukaričkom na pobedi. Imali su sve što mi nismo imali; srce, htenje, disciplinu i odgovornost. Pokazali su da su kompatibilna ekipa i zasluženo su pobedili - rekao je Stojanović i dodao:

- Moj tim ima velikih problema. Kako god da napravim kombinaciju centralnih defanzivaca, uvek neko napravi grešku - zaključio je Stojanović, aludirajući na grešku Robertsa Omege i Novaka Martinovića pri prvom golu za Čukarički.

Vladan Milojević, trener ekipe sa Banovog brda je bio potpuno saglasan sa Stojanovićem.

- U potpunosti se slažem sa kolegom Stojanovićem. Sve što je rekao za moju ekipu je u pravu. Još i tokom priprema i pre meča sam im rekao da nas ne interesuje protivnik sa kojim igramo. Uvek idemo na pobedu. Zvezda je veliki klub, ali smo je zasluženo pobedili.

Čukarički sada ima 17 bodova, koliko i vodeći Partizan.

- Rekli smo u svlačionici da želimo da budemo lideri. Sada možemo da živimo svoj san. I naravno da kada se probudimo ostane sve kako jeste - smatra trener Čukaričkog, ali najavljuje da ima još da se igra u prvenstvu.

- Mislim da će Zvezda naći put do vrha. Ima još dosta da se igra u ligi koja je dosta izjednačena. Pogledajte koliko su samo lideri bodova izgubili do sada...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M.M/B.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    6. oktobar 2013 | 22:04

    Jos veceras da si dao otkaz a ne da cekas da ti ga uprava da, samo da bi uzeo pare...veze ti nemas sa fudbalom!!!

  • SIKTER

    6. oktobar 2013 | 23:21

    Nemoj da odlazis, dok ne uzmes pare. Moraces nesto i za taxsistu da odvojis.

  • Zdravko

    6. oktobar 2013 | 23:50

    Gospodine treneru ko odbrabene t igrace tera da izlaze onako visoko kad znas da su kontre mana zvezde..ti ih teras jer nemas pojma strategiju fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA