SRNIĆ ZA TELEGRAF: Bole uvrede delija, ali bih se vratio u Zvezdu!

Junak Čukaričkog, "crveno-bele" dete, objašnjava da li je zaplakao posle gola na Banovom brdu, zašto se nije radovao pogotku i kako bi ponovo zaigrao na "Marakani" iako je njemu i bratu rečeno: "Nećete igrati"

  • 6

Crvena zvezda je na Banovom brdu doživela još jedan šamar u Jelen Superligi pošto je u derbi meču osmog kola poražena od Čukaričkog sa rezultatom 2:o. Junak trijumfa Brđana svakako je nekadašnji učenik tima sa ''Marakane'' Slavoljub Srnić, koji je, zajedno sa bratom, praktično oteran iz ''crveno-belog'' jata.

Dan posle prespavane noći i pobede nad klubom u kojem je ponikao, Srnić i dalje sabira utiske koji su pojačani pozivom da debituje za mladu reprezentaciju.

- Osećam se odlično. Fenomenalno. Trenutno sam jako srećan što smo pobedili Crvenu zvezdu - rekao je Srnić, koji se osvrnuo i na poziv Radovana Ćurčića:

- Bukvalno čim sam ustao, trener me je zvao i rekao da sam dobio poziv da debitujem za reprezentaciju. Iskreno, očekivao sam poziv s obzirom na dobre igre koje prikazujem, ali nisam mislio da će ovako brzo doći.

Gol koji je postigao protiv bivšeg kluba doneo je pomešane emocije. Bez obzira na to što je trenutno igrač Čukaričkog, Srnić priznaje da mu je Zvezda i dalje u srcu.

- Nisam se radovao golu jer i dalje osećam emocije prema Zvezdi. Međutim, Uprava kluba u poslednje vreme mnogo greši što se tiče odnosa prema igračima koji su ponikli na ''Marakani''. Mom bratu i meni su jasno dali do znanja da nećemo igrati. Tražili smo minimalne garancije. Novac nije bio u pitanju, samo smo želeli da igramo. Ipak, jasno su nam dali do znanja da na nas ne računaju uz obrazloženje da se od Zvezde tako nešto ne može tražiti - istakao je Slavoljub, i dodao:

- Bez obzira na sve, ponovo bih se vratio u Zvezdu. Naravno, pod uslovom da se neke stvari normalizuju. Jasno, pita se i Čukarički, jer sam sada pod ugovorom s njima i lepo mi je ovde.

Ono što je svakako zaintrigiralo novinare prilikom izlaska Srnića sa terena jeste povik sa tribine: ''Ne plači, sine, ako te Zvezda nije htela, ima ko hoće''. U razgovoru sa Slavoljubom otkrili smo da se radilo o njegovom ocu.

- Dobro. Nije to baš tako izgledalo. Tužan sam svakako bio, ali nisam plakao. Možda se mom ocu učinilo jer su se emocije pomešale i na figurativan način je hteo da mi uputi podršku - rekao je Srnić, koji se osvrnuo i na prozivke sa severne tribine:

- Šta da kažem? Nije mi bilo svejedno jer smo brat i ja odrasli u klubu i nismo mi krivi što smo oterani. Međutim, profesionalno sam to prihvatio.

Kao i na meču protiv Voždovca kada je Ožegović iz izgledne situacije promašio Bajkovićev gol, i sa tribina na Banovom brdu su se, posle promašene izgledne šanse, čuli povici da je Srnić namerno to uradio.

- To nije istina. Jeste da sam bio u odličnoj prilici, ali mi je lopta u presudnom trenutku prešla preko noge. Ponavljam, ja sam igrač Čukaričkog, a kao potvrda toga jeste pogodak samo par trenutaka kasnije - zaključak je Srnića, koji se na kraju razgovora zahvalio kapitenu Matiću na odličnoj asistenciji koja je prethodila golu, ali i kompletnom timu za fenomenalno prikazanu partiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M. Marić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    7. oktobar 2013 | 16:13

    A ko da zvezda ima bolje igrace trenutno!!! Igraj sine tamo gde cene tvoje ljudske i fudbalske kvalitete a ovi manekeni nek i dalje brukaju klub u koj su dovedeni preko ko zna cije kombinacije!!! Svaka cast Srnicu zelim i tebi i bratu sve naj bolje!!!

  • zile

    7. oktobar 2013 | 15:35

    A i ovaj mali dao gol i postade nevidjeni igrac..To su smesne price kakva braca Srnic,treba oni da se dokazu i dokazu jos,ali ne na nasim livadama!

  • Bekos

    7. oktobar 2013 | 17:48

    Nazalost, niste jedini koji su oterani iz Zvezde, da bi igrali oni koji to ne zasluzuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA