Košarkaš Lejkersa saigračima kupio kravu!

- Veliki sam protivnik načina na koji se one, koje se spremaju za klanje i distribuciju u supermarkete i mesare, hrane. U njih stavljaju razne steroide i hormone. Njih unosimo i mi - rekao je novi centar Lejkersa

  • 1

Kris Kaman, nemački košarkaški reprezentativac i novi igrač Lejkersa, osim posla na parketu latio se i jednog prilično stranog. Naime, pasionirani ljubitelj lova ne jede kupovno meso već samo ono koje sam ulovi. Na osnovu toga, Kaman će pokušati da ubedi saigrače da izbegavaju da jedu kupovno meso?!

Kaman obožava da lovi jelene i drugu veliku divljač, a meso jelena je jedino "crveno" koje konzumira. Međutim, iz zdravstvenih razloga on je sa saigračem Robertom Sakreom i pomoćnim trenerom Lejkersa kupio kravu!

Kada životinja bude završila svoj ovozemaljski život, Kaman će posle šest godina ponovo okusiti ovo meso. Do sada je odbijao da jede govedinu zbog načina ishrane.

- Veliki sam protivnik načina na koji se one, koje se spremaju za klanje i distribuciju u supermarkete i mesare, hrane. U njih stavljaju razne steroide i hormone. Njih unosimo i mi - rekao je Kaman, i objasnio zašto ne voli da jede ništa s roštilja:

- Ja više volim kada je meso sirovije. Roštilj ne jedem, jer meso na njemu može postati kancerogeno.

Kako će podeliti kravu ne znamo, ali znamo da je Sakre kupio još jedan zamrzivač gde će odložiti svoj deo krave.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA