NOVAK BESNEO NA SUDIJU: Da li je ovo moguće, koncentriši se na meč! (VIDEO)

Drugi reket sveta imao je dva puta priliku da nastavi razmenu udaraca, ali je odustao zbog uzvika linijskog sudije da je lopta završila u autu. Ipak kada se posle čelendža ispostavilo da je lopta završila u terenu glavni sudija je poen dodelio Francuzu što je iznerviralo srpskog asa

  • 0

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Žoa Vilfreda Congu sa 6:4, 7:5 u polufinala turnira u Šangaju, a drugi teniser sveta ušao je nekoliko puta u raspravu sa sudijom zbog nekoliko spornih odluka.

Prilikom jedne duge razmene, posle udarca Conge linijski sudija je uzviknuo "aut", a srpski as iako je mogao da odigra udarac samo je propustio loptu.

Međutim, posle čelendža koji je zatražio Conga pokazano je da je lopta završila na liniji, a glavni sudija nije zatražio da se poen ponovi, već ga je pripisao Francuzu.

- Da li je ovo moguće? - pitao se Novak u neverici, a potom je prišao i glavnom sudiji i pokušao da ga ubedi da je pogrešio.

- Koncentriši se na meč, već si mi dvaput oduzeo poen.

Nole je ipak brzo zaboravio sporne situacije i lagano se plasirao u finale, a u borbi za još jednu titulu na turneji po Aziji  sastaće se sa boljim iz meča Rafaela Nadala i Huana Martina Del Potra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA