Ćapinu bivša devojka prsnula suzavac u oči!

Košarkaš Budućnosti je protiv Nemice podneo prijavu, a klub je tražio policijsku zaštitu za svog igrača

  • 0

Košarkaš podgoričke Budućnosti Aleksandar Ćapin preživljava pravu dramu zbog nekadašnje devojke, s kojom se zabavljao kratko dok je igrao u nemačkoj ekipi Telekom Bon.

Prema informacijama koje prenosi crnogorski "Dan", jedna nemačka državljanka je prsnula suzavac u oči košarkašu, a potom pretila da će mu baciti bombu!

Ćapin je protiv Nemice podneo prijavu, a KK Budućnost je tražio policijsku zaštitu za svog igrača.

- Ćapin, od pre dva meseca, sa porodicom živi u Podgorici. Pre nedelju dana u Podgoricu je došla nemačka državljanka, sa kojom se Ćapin poznaje iz perioda kada je igrao za jedan tamošnji klub. Prema nekim informacijama, njih dvoje su se kratko i zabavljali, ali devojka nije mogla da preboli rastanak, pa ga je u više navrata posećivala - otkriva izvor iz policije.

Nemica je u Podgoricu došla krajem prošle nedelje i nekoliko puta se srela sa Ćapinom, koji joj je objasnio da ne želi više da se viđaju. Ona ga je molila da još jednom sednu i popiju piće, kako bi se rastali kao ljudi, što je on prihvatio.

- Prilikom tog susreta ona je Ćapinu prsnula suzavac u oči, a pretila je i da će fizički da se razračuna sa njim. Zatim je pobegla u nepoznatom pravcu, a Ćapin je, preko rukovodstva Budućnosti, stupio u kontakt sa nadležnim u policiji – navodi izvor.

Ćapin je podneo prijavu koja je prosleđena tužilaštvu na dalje odlučivanje, a policija nije uspela da dođe do nemačke državljanke, koja je označena u prijavi.

Košarkaši Budućnosti večeras igraju utakmicu Evrokupa protiv PAOK-a u Solunu, a Ćapin nije bio dostupan za komentar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: Dan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA