NINKOVIĆ: Odričem se novca, dajte ga kome je potrebniji! Sami napadamo titulu!

Iskusni vezista kluba sa "Marakane" otvorio dušu posle nemilih scena koje su se prethodnih dana događale fudbalerima Crvene zvezde

  • 12

Teško je ovih dana biti fudbaler Crvene zvezde! Osim što su u velikoj rezultatskoj krizi, a o novčanoj da ne pričamo, ''crveno-beli'' su se posle povratka sa Zlatibora suočili sa veoma neprijatnom situacijom kada su nepoznati počinioci razbili šoferke na automobilima prvotimaca i ubacili im šampon unutra, aludirajući na prethodno otvoreno pismo koje su fudbaleri uputili javnosti.

Svakako najveći problem je novac koji Zvezdini fudbaleri verovatno noćima sanjaju, a problemi koje pojedini igrači i članovi stručnog štaba imaju jako su pogodili Miloša Ninkovića, jednog od najiskusnijih prvotimaca.

- Uprava je prekršila obećanje koje mi je dala kad sam dolazio. Tada sam samo tražio da svi saigrači dobijaju novac redovno, makar neki određeni iznos, kako bi svi dolazili na treninge zadovoljni, a ne opterećeni egzistencijalnim problemima, jer tako ne možemo do cilja. Javno ću sada reći da sam spreman da se odreknem svih zarada do kraja sezone. Ne treba mi ni dinar, ali neka pare dobijaju igrači i članovi stručnog štaba kojima su zaista neophodne - rekao je Ninković za Novosti, ali je istakao i krivicu fudbalera:

- Naša odgovornost za lošu situaciju je velika, pogotovo kada su rezultati u pitanju. Niti bežimo od krivice, niti je svaljujemo na upravu. Ali hajde da odgovornost podelimo, neka i drugi prihvate svoj deo, a ne da sve puca po nama. I rezultati i finansijska kriza i međusobni odnosi. Mi plaćamo ceh i zašta smo krivi i zašta nismo.

Bez obzira na tešku situaciju, Ninković je pozvao upravu da se ujedini jer Zvezda samo tako može do titule koja je primarni cilj.

- Poslednji put govorim na ovu temu. Želim da stavim tačku na sve priče i prepiske jer je već previše rečeno. Nas igrače je još više ujedinilo sve ružno što nam se dogodilo prethodnih dana i želimo da istim putem krene i uprava kluba - rekao je Ninković, i dodao:

- Pojedini mediji su naše obraćanje javnosti i potpisivanje istog predstavili kao rat igrača s upravom, ali to nije tako, niti smo mi to ikada želeli. Jedini smisao svega što smo rekli je da se i oni ujedine, da ostave sujete po strani i posvete se zajedničkom cilju, a to je titula. Ono što, takođe, treba da se raščisti, to je da svlačionica nije ni protiv predsednika Džajića, niti bilo kog potpredsednika ili člana uprave. Jedina strana koju želimo da zastupamo je Crvena zvezda i tako će i ostati - zaključio je vezista Zvezde u razgovoru za Novosti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar

    16. oktobar 2013 | 22:44

    kad citam komentare vidi se da je srpsko drustvo doslo do dna ....svaku izjavu koja odise emocijama protumace suludom...ko da takvu izjavu ispadne lud....sve je ostalo bes srca i duse...BRAVO NINE ...MALO JE TAKVIH KO TI.....SRCE NA TEREN ...NIJE SVE U PARAMA...a docice i one.

  • Boban

    16. oktobar 2013 | 22:28

    Bravo Nine. Uprava svu krivicu svaljuje na igrace. A jos se i plase navijaca. Majko mila sta bi sa onakvim klubom

  • Lale85

    16. oktobar 2013 | 23:18

    Svaka cast,majstore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA