Odbojkašima Zvezde prvi trofej ove sezone!

Aktuelni šampioni Srbije posle nešto više od dva sata igre savladali Radnički iz Kragujevca sa rezultatom 3:2 u setovima

  • 1

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su treći put trofej Superkupa Srbije pošto su u Beogradu, u hali ''Šumice'', savladali ekipu kragujevačkog Radničkog sa 3:2 (25:21, 25:23, 21:25, 21:25, 15:7) posle 129 minuta igre.

Pre početka utakmice generalni sekretar Crvene zvezde Ana Avramović predala je nagrade Filipu Stoiloviću, Vuku Milutinoviću, Lazaru Koprivici, Dušanu Petkoviću, Tomislavu Kukanjcu i Laslu Lukaču, reprezentativcima i članovima stručnog štaba reprezentacije Srbije koji su osvojili srebrne medalje na prvenstvu sveta za igrače do 23 godine u Brazilu.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić predao je kapitenu "crveno-belih" Dušanu Petkoviću pehar namenjen pobedniku nacionalnog Superkupa.

Odbojkaši Crvene zvezde do sada su jedini trostruki pobednici Superkupa Srbije s obzirom na to da su se ovim trofejom okitili i prethodne dve godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA