Partizan proširuje Pionir, karte za Nanter u prodaji od srede

Uprava kluba je odlučila da proširi kapacitet dvorane Pionir postavkom montažne tribine u Parteru 4, čime će kapacitet hale biti povećan za 800 mesta u parteru.* Cena ulaznica za meč 2. kola je 1000 dinara za tribine i 2000 dinara za parter. * U prodaji će biti ukupuno 1800 karata, od toga 1000 za tribine i 800 za parter

  • 3
Navijači KK Partizan na promociji tima za sezonu 2013/2014. Foto: Telegraf

Košarkaški klub Partizan NIS će u sredu 23. i u četvrtak 24. oktobra organizovati prodaju ulaznica za meč 2. kola najelitnijeg klupskog takmičenja - Evrolige.

Na blagajni južne tribine Partizanovog stadiona svi zainteresovani od 10 do 15 časova mogu kupiti najviše četiri karte. Važno je da svi koji budu kupovali ulaznice prilože original ličnog dokumenta na uvid.

Cena ulaznica za meč 2. kola je 1000 dinara za tribine i 2000 dinara za parter. U prodaji će biti ukupuno 1800 karata, od toga 1000 za tribine i 800 za parter.

Zbog velikog interesovanja i velikog značaja utakmice Partizan NIS - Nanter, Uprava kluba je odlučila da proširi kapacitet dvorane Pionir postavkom montažne tribine u Parteru 4. Samim tim kapacitet hale će biti povećan za 800 mesta u parteru.

Ista montažna tribina je bila postavljena i u sezoni 2009/2010 na utakmici Partizan - Barselona u Top 16 fazi.

Prilika da u Pioniru bude značajnije više onih koji žele da bodre najmlađi tim u najboljem klupskom takmičenju Evrope bio je prioritet u donošenju ovakve odluke.

Hala Pionir i navijači Partizana su poznati širom Evrope zbog atmosfere koju prave, podrška koju pružaju svom timu daje vetar u leđa crno-belima, a za protivnike beogradska dvorana postaje teško osvojiva tvrđava.

Kupovimo ulaznice navijači će biti u prilici da prate najbolju evropsku klupsku košarku i pomognu svom klubu koji u ovoj sezoni treba njihovu podršku više nego ikada ranije.

Sezonu smo počeli pod sloganom "Zajedno možemo sve", a poseta utakmicama ABA lige je pokazala da Partizan ima vernu publiku koja je samo potvrdila našu poruku. Prva evroligaška utakmica u sezoni je prilika da još jednom zajedno potvrdimo tradiciju, pokažemo zašto je priča o atmosferi na utakmicama kluba iz Humske obišla Evropu i svet.

Partizan NIS dočekuje francuski Nanter u petak, 25. oktobra sa početkom u 19 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    21. oktobar 2013 | 17:04

    Сваки викенд, празник кошарке.. Хвала Звезди, и Партизану! Звездаш сам, и једва чекам дерби.. Биће то Супер Класико кошарке.

  • Begod

    21. oktobar 2013 | 20:13

    Upravo. Srbin pre svega. I nadam se pobedama i radnickog i zvezde i partizana u evropskim takmicenjima

  • Jogogo

    22. oktobar 2013 | 10:37

    Napravite svoju televiziju i naplaćujte gledanje,eto još neke pomoći klubu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA