ROJ KIN: Ferguson očigledno ne zna šta je lojalnost! (VIDEO)

Nekadašnji kapiten Mančester juanjteda istakao je da ne vidi poentu u pisanju knjiga, u kom proslavljeni ser Aleks kritikuje igrače koji su mu pomogli da ostvari brojne uspehe

  • 1

Autobiografija bivšeg menadžera Mančester junajteda Aleksa Fergusona, koja je u utorak predstavljena, već je izazvala prve komentare onih koje je popularni Fergi, po dobrom ili lošem, opisao u knjizi.

Među njima je i dugogodišnji kapiten "đavola" Roj Kin, za kog je Ferguson napisao sledeće:

"Roj Kin je u jednom trenutku počeo da misli da je menadžer Junajteda. Izgubio je poštovanje svojih saigrača, pa je morao da ode."

Fudbaler koji je 12 godina nosio kapitensku traku na "Old Trafordu" komentarisao je na televiziji utakmicu trećeg kola Lige šampiona između Arsenala i Borusije Dortmund, ali su domaćini emisije morali da ga pitaju šta ima da kaže na reči nekadašnjeg trenera.

- Okej sam. Prilično sam opušten. Sećam se da sam sa menadžerom razgovarao o lojalnosti. Ali po mom mišljenju, on ne zna značenje te reči - istakao je Kin i nastavio priču.

- Ne dotiče me mnogo šta on ima da kaže o meni, ali mi je veoma čudno da konstantno kritikuje igrače koji su njemu i klubu doneli brojne uspehe. Ali nije da neću moći da spavam zbog toga.

Ferguson je objavio svoju drugu knjigu.

- Mislim da menadžeru to nije potrebno. Ne znam tačno koliko je knjiga napisao, ali trebalo bi da podvuče liniju i kaže: "E ovako, ovi igrači su služili Mančester junajtedu". Mnogi od tih igrača su pomogli menadžeru da osvoji tolike trofeje, pa samo zamislite šta bi bilo da nikad nisu osvojili trofej. Doneli smo uspeh klubu, dali smo mu sve kada smo tamo bili, ali ovo je samo deo modernog života. Ljudi vole da pišu knjige i kritikuju bivše igrače - završio je Roj Kin, koji je i sam izdao autobiografiju 2004. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    23. oktobar 2013 | 00:42

    Skroz je u pravu. Fergi kritikuje Kina i Bekama, igrače koji su mu doneli nekoliko titula i Ligu šampiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA