LŠ: Gol Tošića nedovoljan da se sruši moćni Siti (VIDEO)

Srpski reprezentativac načeo u 32. minutu ''građane'' koji su za samo osam minuta preokrenuli rezultat i osvojili tri boda - 2:1

  • 0

Englezima prija moskovska hladnoća! Fudbaleri Mančester Sitija savladali su, u okviru trećeg kola Lige šampšiona ekipu CSKA rezultatom 2:1, i tako na pravi način preboleli katastrofu iz prošlog kola kada su kod kuće poraženi od Bajerna sa 3:1. Junak meča bio je dvostruki strelac Serhio Aguero dok je vodeći gol na meču delo srpskog reprezentativca Zorana Tošića.

CSKA je odlično ušao u meč što im je donelo prednost u 32. minutu kada je Tošić majstorski lobovao istrčalog Harta i izazvao delirijum na tribinama ''Himki Arene''. Međutim, to kao da je razljutilo goste, tačnije Aguera, koji su za samo osam minuta preokenuli rezultat.

Tek što su krenuli s centra posle primljenog gola, igrači Sitija su poravnali rezultat. Grešku Ignaševiča najbolje je iskoristio Argentinac koji je manirom vrsnog strelca matirao Akinfejeva, a vrlo brzo na semaforu je stajalo 2:1 za goste dok je pored Aguerovog imena pripisan 42. minut.

Siti je i u nastavku bio bolji rival, već u 46. minutu su ostigli gol koji je opravdano poništen zbog ofsajda u kojem se našao Negredo. Najbolju priliku za izjednačenje domaći tim je imao u nadoknadi vremena kada je Honda sa samo pet metara pogodio Harta na golu.

Čitav meč za ''građane'' odigrali su i srpski reprezentativci Matija Nastasić i Aleksandar Kolarov koji je u par navrata imao dobre prilike da iz slobodnog udarca ugrozi gol Akinfejeva.

GRUPA A:

Mančester Junajted - Real Sosijedad (20.45)

Bajer Leverkuzen - Šahtjor Donjeck (20.45)

GRUPA B:

Real Madrid - Juventus (20.45)

Galatasaraj - Kopenhagen (20.45)

GRUPA C:

Anderleht - PSŽ (20.45)

Benfika - Olimpjakos (20.45)

GRUPA D:

CSKA - Mančester Siti 1:2

(Tošić 32 - Aguero 34, 42)

Bajern Minhen - Viktorija Plzenj (20.45)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA